Kiro 153 Napisano Jun 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo extra, bas sam bio odusevljen susretom ali Neverne bebe...I to u subotu vece... > FUUUUUUUUUUUUUUJ!One su vise za neki staracki dom.Svaka im casta za Zajdi zajdi, a ovo ostalo...bruka.Oni su odlicni muzicari al sviraju ocajnu muziku.Zar ne bi bilo bolje da se pojavio Cactus jack...na domacem terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo extra, bas sam bio odusevljen susretom ali Neverne bebe...I to u subotu vece... > FUUUUUUUUUUUUUUJ!One su vise za neki staracki dom.Svaka im casta za Zajdi zajdi, a ovo ostalo...bruka.Oni su odlicni muzicari al sviraju ocajnu muziku.Zar ne bi bilo bolje da se pojavio Cactus jack...na domacem terenu. Nazalost nisam bio na pomenutom skupu iz opravdanih razloga ali Bebe su definitivno bend koji odgovara svacijem uhu a licno nemam nista protiv ni protiv kaktusa samo mi se ne svidja tvoj komentar jer je totalno SUBJEKTIVAN a ako ti uspes da udovoljis stotinama ljudi onda svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao da su oni extra muzicari, ali oni bre sviraju baladice.Bend ciji se najveci hit zove "Tuzna pesma" nema sta da trazi na moto skupu.Za momke koji su svirali pre i posle njih retko ko je cuo a svi su bili odusevljeni.VEOMA je lako udovoljiti ne stotinama nego hiljadama ljudi na motorijadi...Dovedes nekoga da sprzi neki dobar rock i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao da su oni extra muzicari, ali oni bre sviraju baladice.Bend ciji se najveci hit zove "Tuzna pesma" nema sta da trazi na moto skupu.Za momke koji su svirali pre i posle njih retko ko je cuo a svi su bili odusevljeni.VEOMA je lako udovoljiti ne stotinama nego hiljadama ljudi na motorijadi...Dovedes nekoga da sprzi neki dobar rock i to je to. Ja sa BEBAMA dogovorim šta da sviraju i...nema greške. Da i ja budem "malo subjektivan",BEBE su UBJEDLJIVO najjači bend na Balkanu,pogotovu uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao da su oni extra muzicari, ali oni bre sviraju baladice.Bend ciji se najveci hit zove "Tuzna pesma" nema sta da trazi na moto skupu.Za momke koji su svirali pre i posle njih retko ko je cuo a svi su bili odusevljeni.VEOMA je lako udovoljiti ne stotinama nego hiljadama ljudi na motorijadi...Dovedes nekoga da sprzi neki dobar rock i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ZX11 mudro zboris ono sa histericnim klinkama je dobro.U tome i jeste poenta mog posta, zna se KOJA MUZIKA treba da se svira, a to ko svira, manje bitno.Slazem se i da su one dovedene da bi privukle gomilu pesaka.A sto se tice ulaznica za pesake...Pre 2 god kad su bili Partibrejkersi u Cacku bila ulaznica 300 din...pa 200...pa 100...I na kraju dzabe jer niko nije hteo da udje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan .. 94-te godine na partibrejkersima bilo dvadesetak ljudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko zna sta valja dace pare al malo je takvih a niko iz organizacije ne bi voleo da mu kamp bude poluprazan.Inace Cacani su losa pubilka na koncertima, ja zivim u Ca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj,pa onda se znamo ;D(ma publika u CA je super kad dodje Bora da im prica viceve) (masne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joj brate, ja sam bio na Borinom koncertu u prvim redovima, bilo divlje.Jos kad je ispred mene stao lik sa CBR 954...Topio sam se...Al na ostalim koncetrima...Bruka.E, da nije tvoja Kawana crne boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vi odoste u OFF, ovo je deo za moto skupove, a ne za neverne bebe. Nemojmo da brkamo babe i zabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 27, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Neverne bebe su deo skupova!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Neverne bebe su deo skupova!! Koji su oni deo? Dodju uzmu lovu i odu. Pa jel treba ja da otvaram teme o raznim bendovima koji su "deo" skupova? Pa cemo onda pricati o bendovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije off, bez dobre muzike nema dobrog susreta.A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack... U potpunosti se slazem. Imamo isti ukus. I jos da dodam Alogia. A jedan sam od retkih koji je gledao Najvece moto bendove na svetu, Judast Priest i Saxon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack... U potpunosti se slazem. Imamo isti ukus. I jos da dodam Alogia. A jedan sam od retkih koji je gledao Najvece moto bendove na svetu, Judast Priest i Saxon. Ne OFF-ujte ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 30, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tiče toga da su bebe deo susreta...Pre bi to rekao za Jagode, Atomce (respect Indjija), Van gogh, Corbu, Apartman, Cactus jack... U potpunosti se slazem. Imamo isti ukus. I jos da dodam Alogia. A jedan sam od retkih koji je gledao Najvece moto bendove na svetu, Judast Priest i Saxon. Alogia svakako, nisam ih napisao jer sam na brzaka naveo nekoliko bendova.To je muzika koja treba da se slusa na susretima.Ili ako vec sviraju Bebe i slicni da im se kaze sta da sviraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...