RVM 3 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan NOKIA E 75,OCUVAN,ODLICAN,I NOVU NOKIU 6310 i!!!!OBE ZA 300evrica!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6310 i 100 evrica,ni euro ispod,nov tel.!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan NOKIU E 75 BIH MENJAO ZA DOBRU KOZNU MOTO JAKNU,TELEFON JE KAO NOV,BEZ OSTECENJA!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano April 30, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jakne ako ti odgovara za telefon. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63275-jakna-bufalo-endurance-polukoza/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,jasa je ok.ali mi ne odgovara,vozim suzuki gsxr,treba mi sport kozna jakna,kratka!!!pozzz i evo novih cena nokia e 75 je 150 evropskih,a za 63 ostaje ista 100!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 2, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off Interesuje me gde si i kako uspeo da nabavis NOV 6310i? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan DONEO GA IZ HOLANDIJE,TAMO GA DOBIO OD MOJE TETKE KOJA IMA SVOJU FIRMU,I SVI RADNICI U TOJ FIRMI KORISTE OVAJ TEL,PA JOJ JE OSTALO PAR KOMADA NOVIH NE KORISCENIH!!!INACE PROIZVEDEN JE 2004 GOD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan prodato!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...