Jump to content

Moto Zajednica

Honda CR 125

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Kao sto rekoh prodajem ili radije menjam Hondicu CR 125

Karakteristike:

1997. godiste

125 kubika

86 kila

oko 30 konja :)

full cross nema signalizaciju ili slicno (ima mogucnost ugradnje ali komplet kosta 300e :( )

Stanje

Pa za MX motor dobro, lanac lancanici odlicni, moze rukom da se upali. Od ulaganja u buducnosti bi trebalo da se zameni semering na viljuskama. Zadnja guma 80% prednja 50%, ali ide jos jedna prednja Dunlop MX51 85%

Agregat je rasklopljen , tako da nema lazi nema prevare, sve moze se vidi. Nov klip (i sve uz njega), semerinzi, korpa kvacila, nesto sto se zove inner hub :), dihtunzi, lezajevi, sve je ovo novo narucivano preko pola sveta. Jos nista nije montirano, sve je na uvid. Jolly auspuh, dva seta dizni fabricki i "takmicarski".

Sa obzirom na kilazu i snagu ide ko mecava. Verovatno najpopularniji MX motor na svetu.

Prodajem ga iz jednog razloga. Nemam kola i prikolicu, samim tim CRka vise stoji u garazi nego sto bi trebalo :(, i samo me nervira jer je to nesto najzabavnije sto sam vozio :( :( :(

SAM_0975.jpg

SAM_0631.jpg

SAM_0626.jpg

163473_1585721958237_1091413252_31340571_6447927_n.jpg

SAM_1204.jpg

SAM_1203.jpg

SAM_1202.jpg

SAM_1201.jpg

SAM_1199.jpg

Cena 1500e, mada bi ga radije menjao za neki hard enduro motor 40+ konja i 150- kila tezine uz moju doplatu, ili jos bolje bez doplate, ili najbolje da meni neko doplati :D.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 256 postova
  • Motocikl: Gas Gas Ec 300

Imao sam isti problem (vise je stajao nego vozen), zato sam i prodao i uzeo tt600... Inace nista ne moze da prismrdi full cross-u, ono je prava agresija!!! :) Srecno sa prodajom, zamenom i doplatama..

Stavljena nova radilica i naravno sve novo sto ide uz radilicu (komplet lezajeva, dihtunzi, semerinzi) (cenu ne vredi navoditi, al svako moze videti kolko kosta tako nesto novo). Motor se sada vozi, ali jos uvek mali broj radnih sati (manje od 10) od one velike generalne od prosle godine.

Ulaganja su za sada kozmeticke prirode ko hoce da menja plastike.

Naravno za neko vreme ce morati da se promene lamele, takodje ce u jednom trenutku morati ide i novi klip i cilindar (ili da se radi reparacija cilindra), ali za sada je ok.

Cena i dalje okrugla 1000 i dokle god mi ne bude frka nece ici na mnogo manje (da cuknem u drvo :D)

Hondici trenutno fali rep, znaci moze min tih 30ak evra dole. Novi rep stize uskoro onda popusta vise nema. Broj radnih sati neznatno povecan od proslog posta

(Ma samo malo da se osvezi oglas ;) )

@Edit

I da gume su "nove" stavljene (ono 85-90%), novi stitnici za ruke, ...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja