markodjurovic 815 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh prodajem ili radije menjam Hondicu CR 125 Karakteristike: 1997. godiste 125 kubika 86 kila oko 30 konja full cross nema signalizaciju ili slicno (ima mogucnost ugradnje ali komplet kosta 300e ) Stanje Pa za MX motor dobro, lanac lancanici odlicni, moze rukom da se upali. Od ulaganja u buducnosti bi trebalo da se zameni semering na viljuskama. Zadnja guma 80% prednja 50%, ali ide jos jedna prednja Dunlop MX51 85% Agregat je rasklopljen , tako da nema lazi nema prevare, sve moze se vidi. Nov klip (i sve uz njega), semerinzi, korpa kvacila, nesto sto se zove inner hub , dihtunzi, lezajevi, sve je ovo novo narucivano preko pola sveta. Jos nista nije montirano, sve je na uvid. Jolly auspuh, dva seta dizni fabricki i "takmicarski". Sa obzirom na kilazu i snagu ide ko mecava. Verovatno najpopularniji MX motor na svetu. Prodajem ga iz jednog razloga. Nemam kola i prikolicu, samim tim CRka vise stoji u garazi nego sto bi trebalo , i samo me nervira jer je to nesto najzabavnije sto sam vozio :( Cena 1500e, mada bi ga radije menjao za neki hard enduro motor 40+ konja i 150- kila tezine uz moju doplatu, ili jos bolje bez doplate, ili najbolje da meni neko doplati . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sad se sklapa zainteresovani mogu da dodju da vide ugradnju delova 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem (vise je stajao nego vozen), zato sam i prodao i uzeo tt600... Inace nista ne moze da prismrdi full cross-u, ono je prava agresija!!! Srecno sa prodajom, zamenom i doplatama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 7, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan cena dole sad je 1300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Motor sastavljen pali , radi , leti, cena moze razuman dogovor al samo kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Najniza cetvorocifrena cena 1000e, u susret jeseni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena nova radilica i naravno sve novo sto ide uz radilicu (komplet lezajeva, dihtunzi, semerinzi) (cenu ne vredi navoditi, al svako moze videti kolko kosta tako nesto novo). Motor se sada vozi, ali jos uvek mali broj radnih sati (manje od 10) od one velike generalne od prosle godine. Ulaganja su za sada kozmeticke prirode ko hoce da menja plastike. Naravno za neko vreme ce morati da se promene lamele, takodje ce u jednom trenutku morati ide i novi klip i cilindar (ili da se radi reparacija cilindra), ali za sada je ok. Cena i dalje okrugla 1000 i dokle god mi ne bude frka nece ici na mnogo manje (da cuknem u drvo ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hondici trenutno fali rep, znaci moze min tih 30ak evra dole. Novi rep stize uskoro onda popusta vise nema. Broj radnih sati neznatno povecan od proslog posta (Ma samo malo da se osvezi oglas ) @Edit I da gume su "nove" stavljene (ono 85-90%), novi stitnici za ruke, ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...