Skemba 19 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem PSP, B i C kategiriju, diplomu Rukovaoca gradjevinskih masina, Elektrotehnicar racunara, i imam 19 godina. Zelim da radim vredan sam i prihvatam svaku vrstu dogovora oko posla Pozdrav Nikola iz Lazarevca. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano April 6, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li znas da radis na gradjevinskim masinama i kojim, ili si samo kupio diplomu za 300 eura kao ja? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Diplomu nisam kupio vec sam polagao ispite. Radnog iskustva nemam ali sam imao prilike da uravljam nekim masinama: skip, viljuskar, mikser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti si taj sto radi u kolubari 25 sati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano April 12, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Diplomu nisam kupio vec sam polagao ispite. Radnog iskustva nemam ali sam imao prilike da uravljam nekim masinama: skip, viljuskar, mikser... raspitaj se malo o firmi "euro park", imaju posla preko glave i verovatno im trebaju rukovaoci, a kako sam cuo plate su im veoma korektne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_Ryu 72 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisi bliži Zemunu, jer nam je potreban neko mlad i ambiciozan a pre svega sa C kategorijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisi bliži Zemunu, jer nam je potreban neko mlad i ambiciozan a pre svega sa C kategorijom. Koji je posao tj sta se radi? imam ja stan u BG mogao bih da se preselim u njega ako je posao ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cautnenad 0 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo nije ono sto si trazio,ali ti se mozda svidi. Klknite na link,upisite svoje podatke i dobicete sve informacije o poslu i isplatama. Na tabu za registraciju mozete da se registrujete za posao preko interneta.Za eventualne nejasnoce,stojim vam na raspolaganju. Cim ukucate svoje podatke ja cu dobiti poruku i tada vam saljem poziv za vebinar koji se odrzava uzivo i na kom cete dobiti dodatna objasnjenja o onome sto procitate na sajtu.Tada mozete postavljati pitanja u kolko vam nesto nije jasno.Sve ovo nista ne kosta i nemate nikakve obaveze.Srdacan pozdrav. http://www.rembraconetworking.com/?ID=17278 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...