Uzelac 82 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko prodaje Apriliu kod nas... Odnosno, zanima me gde ce moci ova Aprilia da se vidi uzivo? Ja bi da vidim SXV 5.5 i Shivera. Jel ih video neko po gradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su mene informisali Shiver neće moći da se vidi u salonu, osim ako ga neko ne poruči (šta drugo očekivati od domaćih pilićara, pardon, 'dilera') ... Pa ću ja iz tog razloga da skočim do Italije sad kad budem na odmoru, i da malo razgledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! ali ga usrase sa onom jednom i nesimetricnom izduvnom granom bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, jedan od najlepsih po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i ja isto cim sam video motor. poludeo sam kakav je. znaci bas po meri kakav zelim i sanjam. naked naravno. da imam pare, bez razmisljanja bih ga uzeo. tebi ako se svidja, nemoj nikog da slusas, to je nov motor, ovo je 21 vek, aprilia, nije sranje fabrika, tako da nemas sta da brines, motor je bas nadrkan i svemirski. znaci bukvalno na Shiveru nemam sta da zamerim, savrsen motor. iako nisam video uzivo, nezanam koliki je, ali ovako je preteran! evo ti ovaj link, pa ako te bas zanima cuj se sa covekom ovo ti je najpouzdanija informacija http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19658.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan danas sam video jednu na studentskom trgu. :o :o :o wow... utisak isti kao kad sam prvi put video benelli tnt. izgleda kao da je ispala direktno iz stripa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan E pa drustvo, ja sam se ponovio u sredu sa jednim novim belim Shiver-om,pa sada mogu da odgovaram na pitanja vezana za ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan A da,slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan eeee nisi mogao manju da stavis. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Pardon !!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BELA naravno ;D moj covek da mi je samo znati sto ofarbase ram u zlatko koji Q? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Italijani mogu ponekad da ispadnu šabani !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...