Golub 1643 Napisano April 4, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov zamenio bih mog Austina iz '73 za pare ili neki skuter od 50cc. Inace auto je ne ispravan (zato ga ne vozim)motor ok ali mi je crko diferecijal, dajem uz isti potpuno ispravan motor, menjac i gomilu delova... Na autu nikad nije radjena limarija... Da ne duzim i ne tupim evo malo teksta kada sam ga uzeo Klik Evo i par slika trenutnog stanja, nazalost nemam vremena, zivaca i svega ostalog da ga sredim i znam da ce mi biti zao ako ode... Vise informacija i eventualni dogovori na 061 1389 850 ili preko PP Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka cena-koliko ovih evropskih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 6, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno ne znam okvirno oko 300€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 10, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, dajte neku ponudu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Greota da ga das za 300e, ako ga malo picnes-licnes moze da bude lep auto za do plaze ili za neki zez. Ne znam dal imas sina/cerku nije lose kao prvi auto. Sta cu kad volim ove oldtajmere pa makar i ruzne kao ovaj. PS: Bas mu je dobra sasija, vidi se da je dobro zasticena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano April 21, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi ne ujedam ni ja ni Austin, jedan clan ga pogledao pa moze da prokomentarise sta video...ako se neko plasi da pogleda... :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...