zli 412 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kao u naslovu... potrebna kuka za vucu prikolica (euro kuka). Fiat Stilo 1,9JTD Hatchback Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano April 4, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemozes da nadjes evo ti link od likova koji rade kuke sa atestom.Ja sam radio na audiju a6 i dobra je a cena oko 250 evra a na otpadu za polovnu su mi trazili 600 evra. http://www.bginfostrana.com/index.php?option=com_content&view=article&id=17884:proizvodnja-i-ugradnja-auto-kuka-aga-i-sinovi-vojvode-stepe-128cbavanite-auto-delovi-maloprodaja-bginfostranacom&catid=41:auto-delovi-prodaja&Itemid=86 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan za sada bi se orjentisao na polovnu, po mogucstvu sa atestom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za pežo 406 karavan kupio nedavno euro kuku za 100e u Sutjesci kod zrenjanina oni donose iz nemačke i imaju za jako puno vrsta vozila. evo ti broj pa pitaj 063 8183318,0638373061 Krivošić Momčilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze, zovem sutra da vidim kakva je situacija kod njih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradio na fiat stila euro kuku u Bavanistu bila 180e nova evo ti telefoni pa pozovi http://www.bginfostrana.com/index.php?option=com_content&view=article&id=17884:proizvodnja-i-ugradnja-auto-kuka-aga-i-sinovi-vojvode-stepe-128cbavanite-auto-delovi-maloprodaja-bginfostranacom&catid=40:auto-delovi-maloprodaja&Itemid=85 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan uz Fiata Stila mozes samo i da kukas... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...