Disko Nindža 10553 Napisano April 4, 2011 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan -imam problematiku sa slavinom, oznake za otvoreno-zatvoreno-rezerva su izbrisane, i nemogu da skontam kad je u kojem polozaju, mislio da znam, pitao sam nekog ovde ali izgleda da nisam dobro razumeo... ali posle danasnjeg dogadjaja nisam vise siguran, bila je u donjem polozaju, i motor mi stane, donji je je valjda rezerva, i otvorim rezervoar i vidim da ima goriva, i nece nikako da upali posle ni na kojem polozaju, odguram ga do pumpe posto mi je srecom bila u blizini kad je stao motor, i sipam 10 litara goriva i motor upali u gornjem polozaju slavine, e sad ja vise neznam jel sam ja lud ili sta -zato sam sad stavio sliku sa brojevima na svakom od 4 polozaja slavine, pa ako bi mogli ljubazni vlasnici ovog predivnog motora, da mi napisu koji broj je sta 1? 2? 3? 4? ili ako ima neko sliku slavine sa oznakama, posto nema gde nisam trazio i nigde nemogu naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 1 je ON 2 je nista 3 je rezerva 4 je OFF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Inace problem bi mogao biti i da ti je pumpa za gorivo na izdisaju ili bi trebao da izvadiš slavinu sa sitom iz rezervoara i da je očistiš ili je slavina već izbačena i napravljen slobodan pad ali to radi samo kada im više od 7-8 litara goriva u rezervoaru.. Nadam se da sam ti koliko-toliko pomogao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano April 4, 2011 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tu je slavina, sve je na mestu, ali definitivno ce sutra da padne jedno ciscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...