NicolaS 665 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, rec je o Jamahi Majesty 250. Parkirana je kod mene u garazi skoro 2 godine i nije paljena niti vozena svo to vreme. Sada sam odlucio da je upalim i osposobim i zanima me dal treba nesto posebno da se uradi pre paljenja ili samo kljuc u bravu i da palim ? Molim neke odgovore, Unapred hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj slučaj sa Afrikom prilikom kupovine. Ključ, malo verglanja sa off dugmetom da podigne pritisak ulja i vruuuuum. Honda je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj slučaj sa Afrikom prilikom kupovine. Ključ, malo verglanja sa off dugmetom da podigne pritisak ulja i vruuuuum. Honda je to. S kakvim off dugmetom ? Ne znam dal imam ja to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Iskusni bajkeri ce ti dati iscrpna objasnjenja. Mozda da ispraznis rezervoar i ulje pa nalijes novo itd... Ja pak dobio preporuku da to ne radim nego...Meni je prijatelj ostavio free-ja u garazi koji nije vozen dve godine. Inace ,ranije bio OK. Danas ga prvo operem od prasine, gume ispustile pa sam ga gurao pesaka do pumpe. Napumpam gume. Sipam gorivo. Kupim ulje za mesavinu i sipam. Startujem ga na dugme i on brrmmm al ne upali. Znaci ima snage u akumulatoru. Onda na kurblu par puta i upali. Posle odem u kineski restoran da proslavim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, u kineski restoran da proslavis. Najjaci si . :-) Steta, ja nemam kurblu pa necu moci tako lako :-) Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, u kineski restoran da proslavis. Najjaci si . :-) Steta, ja nemam kurblu pa necu moci tako lako :-) Pozdrav. Pa da Ja volim kinesku hranu, malo, malo pa odem. Danas morao da se castim. A sutra cu ribljom corbom na reci. Inace, za divno cudo, akumulator je imao snage da itekako vergla. Al, rekoh ,da ga postedim... Aj sacekaj da se neko jos javi i posavetuje te (tipa, izvadi akumulator pa ga napuni...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...