lencuga 14465 Napisano April 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan u ispravnom stanju, registrovan jos 11 meseci, sa dva kompleta tockova i distancerima za iste (veoma bitno jer vecina ne daje pa posle budete sa strugarom najbolji prijatelj). kros tockovi imaju nove (ne vozene samo montirane) mitas c04 i c05 gume. ne rade zmigavci ali to je i onako za curice cena 2600 eura tel. 063/28-28-12 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovako tražim ,šteta što više ne živimo u istoj državi. + Što je vlasnik sad naumio. poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano April 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nemam neku konkretnu ideju sta bi, mozda 690 sm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovako tražim ,šteta što više ne živimo u istoj državi. + Što je vlasnik sad naumio. poz Naumio da se blamira sa nekim drugim mopedom - ovaj mu kaze monoton ( mali mu retrovizor, nevidi dobro u njega ) pa uvek ima utisak da se vozi sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan nemam neku konkretnu ideju sta bi, mozda 690 sm Eto, oce da se druzi sa Viktorom i drugim majstorima, meanicarima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano April 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel motocikl iz Sremske Mitrovice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano April 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo malo modifikovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan :ooo::ooo::ooo::ooo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 3, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Возила га жена само до пијаце и назад..... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan moj bivsi TT slatko sam se navozao snjim vidim da je promenjena boja rezervoara i da je dobio novi prednji disk i nalepnice,ko ga kupi nece se pokajati 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Septembar 17, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan u narednih par dana cena 1600 bez cenkanja, naravno i bez SM tockova, na motoru je potrebno napuniti stapove uljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Septembar 18, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan motor se nalazi u beogradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan motor se nalazi u beograu Ja znam da ti je tesko sto to prodajes, ali to nije razlog da gutas slova - idi popi pivo, bice ti lakse 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pare bese ti SM tockovi pitam se dal ce pasati na TTR-600? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da i meni treba pivo proguta i ja koje slovo XD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Octobar 28, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako motor ode bez SM tockova oni su 500 eura. i da, na motoru od mehanike nema vise sta da se radi, sedi i vozi ( ako ti ne smeta sto nema zadnje zmigavce ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 29, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan auuuu,kakav motorin,ali ako ne stavis sliku sa off rouda gde letis 75 metara nista...sory za off,ali prelep bike,ne smem ni da pomislim sta sve mozes sa njim.i vise se ne kaze srecna prodaja,vec srecna kombinacija...hehehe...pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Octobar 29, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan auuuu,kakav motorin,ali ako ne stavis sliku sa off rouda gde letis 75 metara nista...sory za off,ali prelep bike,ne smem ni da pomislim sta sve mozes sa njim.i vise se ne kaze srecna prodaja,vec srecna kombinacija...hehehe...pozz. hvala, inace nikad nisam leteo sa njim, uvek je polako vozen (mahom od strane zena (pogledati slike par postova ranije)). off video nije, vozen samo do pijace i nazad, strogo po novom ZLOBS-u. nikad u blato, pesak i nikad po kisi. takodje, prednji tocak veoma malo presao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munja 12 0 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan divan motor, zanima me jer paljenje na kurblu i kolika je potrosnja? i da,jel tezak za voznju jer sam ja polu amater, vozim 2 sezone ali nisam jos uvek iskusan vozac..hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 6, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan divan motor, zanima me jer paljenje na kurblu i kolika je potrosnja? i da,jel tezak za voznju jer sam ja polu amater, vozim 2 sezone ali nisam jos uvek iskusan vozac..hvala hvala, pali samo na kurblu, trosi 5-6 litara u zavisnosti kako ga teras, voznja po off-u ne bi trebalo da prelazi 8. vozi se toliko lako da me je klinac sa slike.... .... vozio sa brega kuci, naravno asfaltnim putem, jer je mene mrzelo da vozim (ako neko ne veruje snimicu sledecu voznju pa moze da pogleda). inace njemu je ovo prva sezona tako da si duplo iskusniji od njega transformacija iz ovog u ovo traje 15 minuta (kad ja radim a nisam nesto preterano vredan) slike sa jucerasnje voznjice http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2553652009749.2143764.1507384326&type=3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munja 12 0 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan hvala na opsirnom odgovoru, ako skupim novce javljam se da pregovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih resio,da li bi menjao za transalpa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Novembar 8, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan zavisi, TA mi ne treba i isao bi odmah u dalju prodaju, naravno da i cena TT-a vise ne bi bila ista. sve je stvar dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Septembar 6, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan motor je ponovo na prodaju, sve mane osim estetskih resene, nije registrovan, montirane nove offroad gume. cena 1700 eura bez zamena i cenjkanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...