RoganXT 0 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas - porucio sa interneta, trazio, birao kao za sebe sto se radi,.. al' sam omanuo sa brojem. Nova sa svim etiketama, inace jakna je kombinacija kordure i H2OUT materijala, mislim da je jedina na trzistu koja nudi kompletan set protektora (za grudi, ledja, ramena i laktove),...jakna je mnogo dobra, cim je prodam kupujem istu bez razmisljanja samo br vecu. Jakna je iz dva dijela spoljni dio je kombinacija Cordura i mesh materijala, namijenjen je za toplije dane, dok je unutrasnji dio jakne H2OUT materijal (spidijeva verzija Gore-tex-a) po specifikaciji vjetro i vodonepropustan disuci materijal, ovaj unutrasnji dio je namijenjen za jesenje i proljecne dane, kad nije previse hladno a vrijeme ne obecava da nece biti padavina. Uparena ova dva dijela su namijenjena za hladnije dane, po specifikaciji do -10!!! Inace i na oko i na dodir odaje utisak vrlo kvalitetne robe, svi savovi i ostali slicni detalji su savrseno odradjeni. Stil je po mom ukusu savrsen, jednostavan bez nepotrebnih dodataka, spoljni dio ima spolja dva vodonepropustna dzepa skoro jedva primjetna i jedan unurasnji, a drugi dio ima jedan spolja i jedan unutrasnji dzep. Velicina je M ili 50 br. Ja sam visok 177 i 84 kg, odgovarala bi nekom cak i do 180 visine samo da je malo laksi. http://www.grandprixlegends.com/motorcycle-gear/motorcycle-clothing/mens-textile-jackets/spidi-netwin-jacket-black-white.html cijena 300 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan 280 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan 275 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je strasna, steta sto ti ne odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan vjeruj da jeste, al' sta da se radi,...sto bi se reklo, nije kome je namijenjeno nego kome je sudjeno! : ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano April 10, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan vjeruj da jeste, al' sta da se radi,...sto bi se reklo, nije kome je namijenjeno nego kome je sudjeno! : ) Možda je meni sudjeno Ja sam visok 170 imam 73 Kg a to je moja mera "M" odakle si ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan iz niksica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano April 10, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad ! Daleko si mi ... Ja bih uzeo ako mi se svidi. Al kako probati ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan smislicemo nesto,...imam drugaricu, studira u N.Sad, pa cu da vidim sa njom dal' ce moci da to ponese do tebe,...samo me brine sto je jakna sa etiketama, dal' ce da ima problema na granici sa carinom?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno cijena 270 eura! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...