Raspucin_Bg 0 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor bi trebao da kupim do jula pa mi je ovaj motor zapao za oko. Da li neko ima iskustva sa njim? Potrosnja, kvarovi? Da li je mali za mene posto imam 190cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 31, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno se slazem sa Borkom! Ipak si visok 190cm, sigurno imas 80-90kg a mozda i vise. Izgledaces na njemu kao da si seo na mini dirt bike Uzmi lepo 660r ili x i uzivaj Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raspucin_Bg 0 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 22 godine i to bi mi bio prvi motor ako izuzmem da sam 6 meseci vozio skuter. Ako imate da preporucite neki unduro za pocetak recite. Ja sam gledao i onaj naked hondu cb 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...