PeterPan 357 Napisano Mart 30, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Agv Sport Lady moto jaknu M velicine plave boje. Uzeo sam je supruzi, hteo sam da je iznenadim, ali joj je velika. Jakna ima zimsku postavu koja se skida, letnju postavu, tvrde protektore na laktovima, neke polu tvrde-polu sundjeraste na ramenima, i sundjeraste na ledjima. Ima dva cipzara za kacenje pantalona na ledjima. Jedan duzi i jedan kraci. Dva spoljasnja i jedan unutrasnji dzep. Duzina jakne na ledjima 71 cm, duzina rukava sa unutrasnje strane 50, sa spoljasnje 58. Jakna je nova, jedino su etikete skinute sa nje da bi je supruga probala. Imam i etikete. Jakna se moze probati u Temerinu i Novom Sadu, a uz dobar dogovor i u Beogradu. Cena: 75 evra. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/s9/TmaVs_agvsport.jpg P.S. Zaboravio sam da napisem broj telefona: 063/7-005-145, Peter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 31, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Peter imaš PP ....pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 31, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio! Pozz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 1, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle vise probi utvrdjeno je da ova jakna bas i ne odgovara M velicini kako na njoj pise, vec je pre L ili cak XL. Svi zainteresovani mogu da se jave ovde, na PP ili da me nazovu da bi se dogovorili oko probe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 28, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je danas u Novom Sadu. Ako je neko zainteresovan za probu neka me nazove. Trazi se zenska osoba od oko 70 pa i mozda nekoliko plus kilograma. Cena je podlozna korekciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 8, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan 65 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 23, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je otisla. Zamenjena je za pantalone. Hvala na paznji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...