Ćili 674 Napisano Jun 18, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi ortak javlja da je video saobracajku koja je izgleda vrlo ozbiljna. U pitanju je ulaz u Gornji Milanovac, motor je Suzuki, izgleda da je vozac lose prosao. Ako neko sazna sta je bilo, neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao tuda oko 13.45h nista nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brat moje devojke. Dobro je. Imao je mnogo srece. Laksi potres mozga. Sreca da je nosio kacigu i kompletno odelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo detaljnije ko je sto je kako i zbog cega,nadam se da nije Dejan ili njegov zet ???naravno ne ce mi biti nista manjekrivo i ako je neko drugi ali ti nekako teze padne kad je neko koga poznajes godinama a njegove nesmem ni da pozovem da se nebi istrcavao :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...