Duxill 1276 Napisano Mart 27, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Top Case BMW 650GS 31 litar. Mislim da ide i na ST-a. Kofer je sredjen, u dobrom stanju. Razlog prodaje: kupio sam veći, od 42 litra. Ne posedujem nosač za kofer. Uz kofer ne idu ključevi. Obe brave su ispravne, postoje cilindri (za gornju bravu postoji podešen ključ. Cena 100 evra (nov, bez cilandara košta 175 evra). Sve ponude i dodatna pitanja na P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 28, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan jedan od najlepsih ( ali i najnefunkcionalnijih ) kofera ikada proizvedenih cena jeste visoka ali sto je najgore 100% realna... gledao sam na ebay , koferi u mnogo losijem stanju su 80-90 evra... ovo samo pravi zaljubljenik ( kao npr ja , ali jbg vec uzeo vecu kappu ) zna da ceni ps. uvek me je zanimalo... ovaj sivi obruc je od plastike ? takodje, jel postoji neki poseban nosac kofera ili jednostavno ide na onu sivu budzu sto ide iznad repa ? pps. stvarno je kao nov! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan ps. uvek me je zanimalo... ovaj sivi obruc je od plastike ? takodje, jel postoji neki poseban nosac kofera ili jednostavno ide na onu sivu budzu sto ide iznad repa ? pps. stvarno je kao nov! Original nosač je na fotki. Košta oko130 evra. Jevtiniji je kad se naruči iz Beograda nego preko ebay-a (140e + 25njihova pošta + kol'ko 'oćeš da stigne u SRB). Prilikom montaže, skida se sivi poklopac male pregrade na repu motora i nosač se montira u unutrašnjosti prostora. Bravica sa sivog poklopca se prebacuje na novi poklopac, koji je prilagođen "novonastaloj" situaciji, tako da kvaka za otvaranje sedišta ostaje nedostupna "trećim licima". (pogledaj mali bledi crtež u desnom uglu fotke) Što se tiče samog kofera, pomisliću da "radiš za mene", iako se nikad nismo upoznali, da svesno spinujemo priču, da se što pre roba proda. Bez obzira na rezultat prodaje, (neće mi biti žao ako ostane kod mene), sve što si napisao je živa istina. Sivi obruč koji spominješ je od aluminijuma, što mu daje nevidjeno zaptivanje a ceo kofer i nosač je konciprian da nema nikakvih nepotrebnih vibracija i treskanja plastike po rupama ili na off-u. U cenu kofera je uračunato piće za Ranka i novog vlasnika, a i sebe ću da častim. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Btw odlican je kofer, kada sam kupovao GS-a(polovnog) mislio sam da je ovaj kofer precenjen. Medjutim stvarno nije. Taj deo nije plastican nego aluminijumski. Takodje bravice i kacenja su prilicno elegantno i pouzdano reseni( na prvi pogled izgleda kao plastika a ustvari bas suprotno). Takodje cini mi se da ovaj kofer moze da ponese vise nego "ostali", a ko ima bmvv-a verovatno je i aerodinamika najoptimalnija. Ps. postoji poseban nosac "crni". Motor izgleda jos lepse sa njim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan `ајде да вратимо оглас на прву страну, можда га неко и прочита... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim koferčić, odličan je, lepo čuči na furunici i odlično se ponaša u vožnji,čvrst je, repić sa STa je namenjen za njega tako da čučne kao budali šamar. Ovo kuckam iz iskustva jer imam isti i za solo vožnju ga ne bih menjao ni za brdo karamela Mali off,sorry ali puno sreće sa prodajomm, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Daje se na znanje, daje se na znanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan I ja da pohvalim kofer! Ko ga uzme nece se pokajati! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da pohvalim kofer! Ko ga uzme nece se pokajati! Nema kajanja, samo trgovina, nego izgleda udarila teška kriza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 80 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan 80 evra I dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Važi poslednja ponuda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se u medjuvremenu nekom javila potreba? Cena ista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 12, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za sitan alat, mali kompresor ili nešto treće za garažu. Doplata, tamo-vamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...