badzabajker 90 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna pumpa goriva ( platine ) za Thunderace-a 97,čujem da može i od drugih modela i proizvođača ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam od TDM 850 !!! Pasuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,pobrkao sam,tebi verovatno treba elektricna!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam od KTM 950 mislim da je to slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da,električna je u pitanju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Mart 28, 2011 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tu negde na forumu sam procitao da je vecina pumpi na japanskim motorima Mitsubishi-jeva i da odgovara od automobila Mitsubishi Colt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor_016 7 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam elektricnu pumpu od kawasakija ZX10r........ 0613122221 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mevdza 13 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Klenak Motocikl: a35 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od R6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan imam elektricnu pumpu od kawasakija ZX10r........ 0613122221 Njemu treba elektricna vakumpumpa za goriva a ne pumpa visokog pritiska koja se koristi za ubrizgavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja u radnji, kosta 6000 din japanska hkt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja u radnji, kosta 6000 din japanska hkt Pasuje sigurno na thunderace? Ovom sto sam prodao motor riknula ista ta pumpa pa pita da mu nabavim.. A sa kojih jos motora moze da pasuje a da ne mora da se nesto veliko budzi? Da ne otvaram novu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg ima plus i minus, ulaz i izlaz, ima svoj nosac koji se srafi gde ti odgovara i niskog pritiska je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pumpu za bicikli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 90 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Završeno sa kolegom TA96,hvala svima na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...