luxee 0 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Luka, imam 15 godina i nazalost trenutno ne vozim nista . Vozio sam skuter od sedme godine, medjutim nesto se iskomplikovalo i prodao sam ga pre 3,4 god...Ali nagovorio moje da mi opet kupe, tako da se cujemo na forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 28, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako Luka,docice opet neko motorcePozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ne tuguj,biće opet neki motorin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...