TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam napisao u opisu, Vozeći Bandita večeras oko 19 i 30 kod drugog skretanja za most slobode iz pravca Kamenice(novi sad)-trandžament, pas samoubica mi se bacio pod točkove, gde sam mislio da je sve odlično prošlo(barem po mene)jer sam osetio da sam psa udario i to jako, medjutim kada sam stao na prvom semaforu, zagledajućoi deo motora kojim sam udario psa vidim iskrivljen Desni doljni ćošak hladnjaka i curi tečnost(čisto da se zna kolki ker je bio u pitanju)Pa ako može savet ili oko krpljenja ili oko stavljanja nekog polovnog koji bi mogao da se upasuje...hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nisi precizirao jel puklo lonce ili veza lonceta i saca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Nisi precizirao jel puklo lonce ili veza lonceta i saca JA mislim da je veza, jer curi sa zadnje strane na mestu gde se savio, a savio se prema izduvnoj grani, stim što se nije deformisao kao naprimer što sam video danas na jednom R-u, gde je ceo hladnjak torziono(po dijagonali deformisan) već se samo pokrivio taj doljni desni ćošak a pukotina je na Saću(mislim u tom predelu, malo iznad okvira)Sutra ga skidam i nosim na krpljenje, koliko sam do sada dobio informacija ne bi trebalo da bude većih problem...no hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...