Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem Hondu Hornet 600

Recommended Posts

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

Kupujem horneta, pozeljno noviji model, 2003 godiste. Redovno gledam oglase, ako znate nekoga ko eventualno nije postavio oglas a mozda bi prodavao molim da me obavestite. Hvala.

0616897978 Misa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

ja sam jurio tako nesto, i najpovoljnija je bila ona u pranjanima siva! 2003. godiste 20 i neku hiljadu presla, drugar se raspitivao kod nekih ljudi iz tog kraja kazu da je motor super. Ja sam na zalost morao da smanjim sebi budzet za kupovinu motora tako da sam odustao, inace bi ona sad bila u mom vlasnistvu :)

• Podržavam 1

• Redovan, 181 postova

Pricao sam sa deckom koji ga prodaje jos pre neki dan , malo mi je jaca cena al ocekujem detaljnije slike pa cemo da vidimo.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Prichao sam i ja sa prodavcem, cena je bila 3300e fixno a registracija istiche za manje od mesec dana. Malo je kliznuo na jednu stranu, barem mi je tako prodavac rekao.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pricao sam sa deckom koji ga prodaje jos pre neki dan , malo mi je jaca cena al ocekujem detaljnije slike pa cemo da vidimo.

A koliko bi ti druze dao za taj model Horneta? Ako je motor u top stanju (diskutabilno je sta znaci "malo kliznuo") to je sasvim ok cena.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Jeste jaka cena jer sa registracijom ispadne skoro 3500e. Pogledaj cene u Italiji.

Malo je zagreban rezervoar i dekli, tako mi je rekao preko telefona. I rekao je da mora mali sevis da se uradi ali to svako normalan radi i da ne treba.

Ja sam hteo da ga uzmem i dao bih te pare da je neogreban, da je kao iz fabrike. Nashao sam u IT jedan 2004., chuo se sa chovekom i u savrshenom stanju je sa dosta opreme za 2200e. Dao bi ga za 2000e. To je grubo recheno ovde kod nas registrovano god. dana sa carinom, pdvom, odjavom oko 3000e. Meni je 500e i godinu dana razlike u godishtu primetna razlika a i ova je u salonskom stanju. Da nije valjao ZX7R kojeg uvozim ova Honda bi bila izbor.

• Redovan, 181 postova

Razume se sve, no odosmo u off. Da podsetim kolege forumase da sam napisao da redovno pratim oglase i molio bih ponude motora kojih evenutualno nema u oglasima, ako mozda znate nekog ko bi prodavao. U obzir dolaze motori i 2002m mada bi mi noviji model vise odgovarao.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Boki, naravno, to stoji. Ja sam, kada sam kupovao bajk, ustedeo tako skoro 1000e (tada su cene bile jos bezobraznije). Ali ima ljudi koji ne zele da se cimaju, hoce da kupe motor u Srbiji. Za nase prilike, ako uzmes u obzir cene po oglasima ovaj nije nesto specijalno skup. Ima nekoliko starih modela koji se nude za iste pare.

Da ne offujemo coveku vise oglas, srecno sa kupovinom. Uzdravlju. ;)

• U prolazu, 10 postova

ako si zainteresovan za kupovinu imam horneta za prodaju u fabrickom stanju mogu da ti posaljem slike pa ako si zainteresovan pozovi me na mob 0657455745 ILIJA

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja