Jump to content

Moto Zajednica

Honda VFR 750 RC36

Recommended Posts

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Motor uvežen iz Engleske,ocarinjnen a kupcu ostaje samo registracija.Na motoru su bukvalno nove gume,diskovi i pločice.Nije izgreban,ima povišeni touring vizir i sve je na istom funkcionalno.Od ulaganja ima samo akumulator ,ulje i filter su spremni za zamenu.Motor sam kupio zbog daljih putovanja ali nažalost zbog raznih stvari ovu moju zamisao mislim da neću moći da ostvarim pa sam rešio da napustim moto priču na određeni period. :(

Photo-0006Aj.jpg

Photo-0002.jpg

b1.jpg

Photo-0003ag.jpg

Photo-0004.jpg

Photo-0005Am.jpg

Inače motor sam kupio pre relativno malo vremena evo i teme http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61439-a-posle-hondehonda/page__p__1028634#entry1028634 inače motor cenim isto koliko je i mene iznela 1550 evra!

P.S. Imam gomilu opreme(jakna,kaciga,rukavice,čizme,tank torba itd.) pa ako nekog interesuje ako kupi motor može dobiti neki popust na opremu.

Kontakt telefon: 062 846 95 07

Pozdrav! :zdravo:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• lone wolf, 526 postova

Izvinjavam se,godište je 92. a na njemu je oko 39k milja što je negde oko 60k+ kilometra.

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: YAMAHA 850 TDM

Da li si dobio ona dva lima što dodju od kraja oklopa dole pa do topa auspuha?

Inače, ubrzano radim na tome da se pojavim kod tebe sa parama ;).

• lone wolf, 526 postova

Da li si dobio ona dva lima što dodju od kraja oklopa dole pa do topa auspuha?

Inače, ubrzano radim na tome da se pojavim kod tebe sa parama ;).

Chips sve imam samo mi fali kes hehe ;)

Da ponovim jos jednom cena fiksna!

• lone wolf, 526 postova

Evo danas promenjeno ulje i filter sipan je Repsol.Akumulator takodje zamenjen tako da sada sem registracije nema ni dinara ulaganja.A sto je najbolje cena i dalje ista 1550 evra fixno! :lol:

Pozdrav! :)

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Pa nije valjda da ovakav lepotan nije do sada prodat po ovoj ceni .

Meni se licno ne svidja ovaj vizir ali ako prodam XL-a ovih dana evo mene kod tebe .

Pozdrav !!!

• lone wolf, 526 postova

Skoro je bio jedan forumaš kod mene da pogleda motor,i rekao mi je da na motoru fali ono za zavrtanje/puštanje goriva.Što meni nije dalo mira,naravno poskidao sam plastike i shvatio da je to tako izašlo iz fabrike.A čika Google mi je rekao da je ovo verzija za USA,znači umesto toga poseduje lampicu koja svetli kada motor počne da troši rezervu,nema digitalni časovnik niti prekidače za svetla sem kratko/dugačko tabla u MPH se podrazumeva ali ima i u KMH odma' pored.Tako da je sve u fabričkom stanju ništa nije lomljeno tj. budženo! ;)

P.S. Izvinjavam se svim ljudima koje sam slagao da je motor za Englesko tržište,jer valjda još uvek nisam ni svestan kakav motor imam u dvorištu! :lol:

• Podržavam 1

• lone wolf, 526 postova

Može zamena za motor u očuvanom stanju od 500-600ccm prednost Honda CBR 600 F2! Realne ponude slati na PP!

:zdravo:

• lone wolf, 526 postova

Cek napustas moto pricu a moze zamena ???

Evo da ti odgovorim,hoću da opljačkam jednu banku ali trulo mi da to radim sa touring motorom...znaš ono izgledaću opasnije ako se pojavim sa nekom rednom mašinom!

Msm trudim se svim srcem da ostanem u ovoj priči i imam raznorazne kombinacije u glavi,uostalom šta te briga da te interesuje nazvao bi me već 100 puta!

• Podržavam 7

• lone wolf, 526 postova

Za one koji ne znaju imao sam udes sa ovom prokletinjom od motora i načinjena je odredjena šteta:

Polomljen retrovizor,ručica kvačila,bočna stranica,malo iskrivljen hladnjak,nosač plastike,menjač,malo izguljena dekla a u međuvremenu pre udesa je otišao i semering vila.Motor je u voznom stanju(provereno)vile niti ram nisu krivi.

Cena naravno ide dole ne znam koliko da tražim ponudite pa ćemo se dogovoriti,a može zamena za PERFEKTNU cbr 600 F1 ili Yamahu diversion u solidnom stanju ili neki sličan.Molio bih vas samo da mi ne nudite smešne cifre ili neke batine sa početka 80-ih ključ za ključ jer ću vas javno oterati u k....

Hvala! :zdravo:

Photo-0021A.jpg

Photo-0022.jpg

Photo-0023.jpg

Photo-0024A.jpg

• Podržavam 4

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Jel ti motor jos u N. Sadu ? Da odem da ga pogledam ?

• lone wolf, 526 postova

Jel ti motor jos u N. Sadu ? Da odem da ga pogledam ?

Bajk mi nije u NS-u trenutno već u Kumanima(opština Novi Bečej)i biće tako dok ne nabavim drugu ručicu kvačila,mnoogo zamara ruku ovako polomljena.

Pozz :zdravo:

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600

Evo da ti odgovorim,hoću da opljačkam jednu banku ali trulo mi da to radim sa touring motorom...znaš ono izgledaću opasnije ako se pojavim sa nekom rednom mašinom!

To ti nije dobra ideja:

• lone wolf, 526 postova

To ti nije dobra ideja:

Kao sto je komentator rekao "This man pick wrong time and wrong way..." sledeci put ce mozda biti bolje,msm nije sve tako crno bar je bio na TV-u. :hej::lol:

• lone wolf, 526 postova

Evo iako sam zaključao oglas sada ga otključavam jer mi je izlazak iz moto priče jednostavno neminovan.Bio sam skoro izgubio jednog veoma bitnog člana moje porodice i sada sam ja glava iste.Tako da mi je sada veoma potreban automobil,znači MOŽE ZAMENA ZA AUTOMOBIL koji je u dobrom stanju(ispravna mašina i limarija) jer nemam više para za veća ulaganja.Preferiram Opel vektru ili omegu ali nisam gadljiv na slična vozila.Da napomenem da na motoru nije šteta veća od 200 evra(retrovizor,ručica kvačila,polomena leva plastika koje može da se lako zakrpi) u zamenu bih mogao računati i moju moto opremu tank torbu,kišno odelo,čizme itd. i to je to sve sam već rekao.

Tako ako znate nekog ko bi se menjao za motor ili bi vi to učinili možete me kontaktirati na 062 846 95 07 lako ćemo se dogovoriti :takoje:

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Imam ja auto koji bih zamenio za tvoj motor, tim pre sto mi se taj model odavno dopada.

Nenad.

• Svrati ponekad, 208 postova

Jel jos aktuelno?

Jel registrovan i koja je zadnja cena?

Da li imas apsolutno sve delice plastike koje su razbijene? ako nemas onda se popravka znatno komplikuje... Da li je citav hladnjak? tj. da li curi?

Mislim da je steta ipak malo veca od 200e da bi bio 90% kao pre pada... moracu da se raspitam...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja