bulldragon 0 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam na zalost prolog leta morao da prodam svog ljubimca, evo prodajem ovo malo opreme sto mi je ostalo. 1. Jet kaciga IXS HX 116, kupljena na sajmu u Beogradu prosle godine, placena 110 Eura.Nosena je samo 3 meseca (proslog juna sam prodao motor).Kao nova, ima jednu malecnu tackicu sa leve strane, i to je sve. Vrlo tiha.Velicina L (60-61 cm). Cena 50 Eura. 2. Jet kaciga Chevignon, kupljena u Francuskoj pre par godina.Nosena je, sto jest jest, ali je u dobrom stanju.Ima par sitnih ogrebotina od kofera.Prava smekerska kaciga.Velicina L (61-62cm). Cena 25 Eura. 3. Brava za motor (iz zglobova), kupljena na sajmu prosle godine.Italijanska, firma R.Evolution.Samo je otpakovana, nije koristena.Duzina 1 metar. Cena 10 Eura. 4.Lois tegici guvernala, aluminijumski.Novi, u kutiji. Cena 600 dinara. 5. Cirada-navlaka za motor. Velicina XL (246 x 105 x 127 cm).Malo koriscena (samo u garazi).Tanja,odnosno nije za pokrivanje motora napolju. Cena 800 dinara. Sve informacije na PP, ili na tel.064/129-66-17 Milos, Pancevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldragon 0 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tegici i brava za vezivanje su rezervisani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldragon 0 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tegici i brava prodati. IXS kaciga - nova cena - 45 Eura. Chevignon kaciga - nova cena - 20 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldragon 0 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno !!! IXS kaciga samo 40 Eura !!! Chevignon kaciga - 20 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...