Marko1993 11 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Epa ovako, motor sam kupio u januaru 2010. od prvog vlasnika koji ga j kupio u julu 2009.,kada je dosao kod mene imao je citavih 1200km predjeno. Ovako je izgledao kada sam ga uzeo samo nije imao trakice na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Pa sam nakon toga hteo d ga sredim pa sam poceo sa kupovinom delo prvi na redu su bili zmigavi, kupljeni su mali karbonski Pa sam nakon toga kupio i stitnike Pa sam posle kupio i kofer. Nakon toga sam krenuo u ozbiljnije sredjivanje posto je motor bio oguljen i to poprilicno resio sam da ga farbam. sve je pocelo rasturanjem PA su sve plastike kojima je bilo potrebno kitovanje i varenje izvarene su i izkitovane a nakon toga i spric kit je nanesen. Pa je i onda krenulo i farbanje I svi delovi sada na gomili Pa sam i felne ofarbao i evo ga sklopljen sad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 19, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda fino, samo da felne nisi dirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos po koja slika sklopljenog motora Imam jos stvari u planu da uradim kao sto su stavljanje diska od honde nsr125 napred i hteo bih da stavim sadnju felnu sa diskom da stavim i jos po koju sitnicu. Pa su mi svaka obavestenja u vezi felne dobrodosla. Svaki komentar je dobrodosao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1288 Napisano Mart 19, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda fino, samo da felne nisi dirao Isto i ja mislim, Lepo izgleda samo kod felni zeznuo si to sto nisi ofarbao zice do kraja pa je malo bezveze.. Inace je odlicno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne mogu ktm da kupim barem da se tesim da lici ako nista drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sredjeno... Samo mogao si manje slika da okachish... 1280x960 bi bilo dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja te podrzavam za tocak sa diskom pozadi. Volim da vidim motor sa dobrim kocnicama Ovo narandzasto da lici na KTM, aa? Meni je svejedno kakve motor kocnice ima kad ga gledam,ali volim da vozim motor sa dobrim kocnicama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Max brzina mu je 110 i za preko nema dusu u blokadu u petu toliko ide. A felne su pola pola zato sto mi se svidjalo vidjao sam par klipova sa ktm-om sm125 i tako sam zeleo i da moji izgleda. A sto se nalepnica ktm tice hteo sam da nabavim ali sam odustao jer je to ipak kinez pa mozda odradim nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ne svidjaju mi se felne. Mozda i da skines kofer, nekako mi ne ide3 uz njega. Inace boje si super uklopio ( oklop ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Kofer necu da skinem posto mi treba kad idem u skolu kacigu da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan lepo je ispalo i lepo zamisljeno samo one zice na tockovima kvare utisak ... ili farbaj cele ili ih ocisti .... i turaj nalepnice od KTM sta te briga sto je kinez ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiborg 2 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: Sprint grizzy 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio si motor onako kako je tebi najlepsi...(lep motor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose ,mada po meni si trebao vise crne a manje narandze ,za moj ukus previse drecav al ako ti volis i skini tu kofercinu mnogo ruzno izgleda na tako malom motoru ,a sa kacigu se snadji na drugi nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako kofer necu da skinem. briga me sto se nekome ne svidja meni je bas lep ovako a i koristan je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako,necu nalepnice nego cu da pokusam sve imitacije nalepnica da odradim airbrudhem... pa cemo da vidimo kako ce to da izgleda. Zasad imam u planu ipone nalepnice zatim RK takasago china, brembo i jos po koja videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan E da ngk imitaciju sam zaboravio da spomenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu ktm nalepnice. Nekako mi se i ne svidja bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce bio na sajam pa nabavio neke nalepnice i danas ih zalepio na motor. Evo kako izgleda. I evo neka slika bezveze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tovi 0 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ja sam moj Sprint Pulser uradio isto u KTM-a ofarabao sam ga ali felne nisam dirao, uradio sam mu pozadi rep i sttavio nove gume, a nalepnice su ispale najlepsee uradio mi je neki covek na rezervoaru KTM pola narandzasto pola crno i ispalo je vrhunski i uradio sam 125 cc to mi pise sa strane..Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican poslic! Svaka cast, i lepo mu lezi kofer. Al' za ovu kacigu, nikako na zemlji, pa kakav si ti to bajker, kaciga se ne drzi na zemlji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 28, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio stitnike za rucice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sa ovog foruma, a vidjao sam msm da na moto berzu za 2500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan evo malo novosti i radi ce se sve do proleca bicete svakim radom blagovremeno obavesteni ,,, Motor malo rasturen sutra nastavljam sa rasturanjem. I malo karbona nije na odmet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Januar 3, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan evo malo novosti i radi ce se sve do proleca bicete svakim radom blagovremeno obavesteni ,,, Motor malo rasturen sutra nastavljam sa rasturanjem. I malo karbona nije na odmet Srecan rad Marko, pratim temu Ovo sa carbonom mi se mnogo svidja, planirao i ja da nabavim neku foliju pa da malo izlepim neke delove i to bas ovaj koji si ti izlepio sto ide pod sediste..Koju si foliju uzimao, posto ima raznih sorti po raznim cenama? I kako si je lepio,jel obavezan onaj profi fen za zagrevanje? Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...