LuckyVladano 5073 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, zanima me sta mislite o ovoj jakni? http://www.joerocket.com/catalog/index.cfm/236/119/Textile_Jackets/Reactor_2.0_Jacket i http://www.google.com/images?hl=en&source=hp&biw=1676&bih=770&q=reactor+2.0&gbv=2&aq=f&aqi=g-m1&aql=f&oq= Napravljena je od koze na kriticnim mestima i mrezastog materijala. Dajte neki komentar, znacio bi mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne rade ti linkovi zbog tacaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt je www.joerocket.com, ili se ode na google slike, pa u pretragu se ukuca "reactor 2.0", ili evo da probam direktno: http://www.joerocket...rch=reactor+2.0, Koristila bi se 99,99% za grad. P.S. : mislim i da sam uspeo da popravim linkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 20, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pa onako, šta znam... Da nemaš možda neku sliku kako izgleda u crnoj boji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na jesen pazario ovu, nisam jos imao prilike da je isprobam, ali za leto je definitivno odlican izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Ovde im mnogo dobrih jakni. Zna li neko kako mogu da se poruce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav sam mentol, zaboravio sam link da okacim u poruci iznad.... http://www.motorcycleracegear.com.au/RS-Taichi-Team-Leather-Mesh-Motorcycle-Jacket-RSJ818.html?pop=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onako, šta znam... Da nemaš možda neku sliku kako izgleda u crnoj boji? :nanana: :nanana: E pa ovako, drustvo: Uzeo sam pomenutu jaknu, (u CRNOJ boji ) prvo zato sto sam nasao dovoljno veliki broj , a drugo po savetu Motoholica kome nije bilo tesko da predje dva puta ceo Los Andjeles zbog mene. Sad, ako mi jakna zbog neceg ne bude odgovarala, moci cu svu krivicu da svalim na njega Svidja mi se sto je sva prozracna (tamo gde nije koza nalazi se gusta mrezasta tkanina), lako se (i brzo) navlaci. Uma orotektore na laktovima, ramenima, gornjem delu ledja, karlici i slabinama. U stvari, kad covek pogleda, ona je neka vrsta gladijatora, ali meni ce (mislim) savrseno odgovarati taj tip jakne. Ima postavu u obliku kisne jakne koja moze da se nosi i zasebno. Nije za hladno vreme, ali i ovako vec imam jednu debelu (klasicnu) koznu jaknu "turing" duzine, pa cu samo probati da mi neki majstor na nju usije dzepove za protektore sa ove "Rocket" jakne. Kad je malo iznosam, javljam utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...