sstruja 115 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Videh ovaj motor: u rubrici prodajem i fascinirala me je ova boja... Da li postoji takva boja da se kupi? Da li je postupak farbanja njome isti kao i za bilo koju drugu ili? Koliko kosta set te boje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 12, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan i mene ovo interesuje .. mnogo mi se svidja pa me interesuje kako se postize ovaj efekat ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan takodjer se pridruzujem istom pitanju naime imao sam prilike da vidi doduse jako davno kako to izgleda uzivo' al na jednom detalju na jednom skuteru jako davno je to bilo ......boja izgleda do bola !kao i ceo motor Raus u Kraljevu ima dva komada uradio je za sina i sebe a koliko sam upoznat pakuje sada i trecu hondu CBX medjutim ova boja je na ovoj hondi na slici ...........a sta reci vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jedna firma u BG se bavi tim tzv. hromiranjem u boji, secate se Mercedesa 117 ofarban u perla efekat narandzastu, izlozenog na beogratskom sajmu automobila? E on je imao felne hromirane u neku boju zlata. Uzeo sam vizit kartu, ako hocete, mogu da potrazim br. telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo skenirao sam njihov flajer... verovatno ceo postupak nije jeftin, ali... vredi! Evo i fotke sa sajma, obratite paznju na hromirane felne IZA Mercedesa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da koriste ove boje: http://www.alsacorp.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ima li u Beogradu ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako ova firma u stvari radi hromiranje u boji, tj hromira onda mi to nije upotrebljivo... dosta gita ima na rezervoaru a ne znam da li moze da se hromira preko toga? Rekao bih da je ovaj rep plastican na Hondi, kako su plastiku hromirali? Ako postoje boje koje se klasicno nanose, pistoljem, to bi me zanimalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj dosta gita ima na rezervoaru a ne znam da li moze da se hromira preko toga? Rekao bih da je ovaj rep plastican na Hondi, kako su plastiku hromirali? Hm, pa napisali su na flajeru HROMIRANJE SVIH MATERIJALA U AUTO INDUSTRIJI (metal, plastika,drvo, keramika u 15 razlicitih boja) Pozoves ih pa pitas, sta drugo da ti kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dajte broj od ove firme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj dajte broj od ove firme!!! "SERVICE JANIĆ" Sremska Kamenica, N.Ljubojević Tihe1 021/461-505 janicmilan@eunet.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Octobar 31, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj hvala! Obavezno napisi sta su ti rekli,jer ima dosta ljudi koje interesuje takva vrsta hromiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 1, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kome da napisem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj kome da napisem? Pa ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...