nash 488 Napisano Mart 15, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan prodajem MZ ETZ 251 -1989 god -registrovan na mom imenu do aprila 2011, tj jos dvadesetak dana...da li cu ga ja registrovati ili kupac zavisi od medjusobnog dogovora... -presao nesto manje od 9000 (nakon generalne, pre toga ne znam jer nije imao km sat) -uradjena je puna generalna, masina je skroz obnovljena... -nov lanac i lancanici -treba zameniti akumulator sto cu najverovatnije i uraditi u toku ove nedelje, najkasnije do isteka registracije... -cena 600 eura, podlozna je dogovoru ali samo licno, nista preko telefona... znaci kad kupac vidi motor onda mozemo da pricamo o ceni jer mislim da je tako najbolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zamenjen akumulator, cena pala na 550eura za clanove BJB moze dole da ide cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim oglas... s`obzirom da mi sestra dosadjuje da joj kupim skuter, moze i neka zamena za skuter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim oglas (opet )... kupljen nov akumulator (garancija 1god), zamenio sam semeringe i ulje u prednje vile, motor je odjavljen... zamenio sam i stop svetlo... slike u toku dana... cena 480eura (podlozna dogovoru) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da napisem, promenuo sam broj telefona... 069/661-878 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan 450 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan neka ponuda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 7, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan 400 eura zadnja cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju,,,,,,gledam kako se zlopatis pa mislim eto skoro godinu ipo dana da prodas taj tvoj MZ.Pitam se a bilo je pametnih komentara ovde na temu tvoga motora u smislu da ga ti lepo vratis u standardno stanje jer pravi ljubitelj i kupac MZ-a ce da kupi i trazi samo motor u ORIGINALNOM VIDJENOM stanju.......stoga ti drugarski predlazem a ti opet porazmisli malo sto ga za tako male pare za sve ovo vreme nisi prodao a drugi mz-ei su otisli?? Ne sumnjam u to da je TEBI lep ali vidis i sam da ljudi sve vise taze originalnost ,,,,,molim te ne shvati me pogresno i ovo ti ne pisem iz razloga da samo tebi pomognem nego vise iz razloga sto je taj legendarni motor obelezio i zaceo jednu citavu generaciju sadasnjih bajkera ,a samim time i nostalgicna ljubav prema tom motorciklu pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...