Aca Strom 134 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sledeći: Drugaru je crkla jedna svećica, pa je neko vreme vozio sa jednim cilindrom. Svećica je bila fabrička i prešla je 8.000 km. Došlo je verovatno do paljenja iscurelog goriva u loncu auspuha, što je izazvalo povećanu temperaturu u loncu i promenu boje. Sada je taj deo auspuha žućkasto crvenkaste boje. Može li ovo da se sredi, poliranjem ili nekom hemijom. Ako je neko imao slična iskustva molim da napiše koju reč. Inače radi se o motoru Suzuki Intruder 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da se meni to desilo najmanje bi me brinula boja auspuha,vise bi me interesovalo da li je sta stradalo,zbog razredjenog ulja,spiranja zidova cilindra nesagorelim benzinom...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mu nema koristi od poliranja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danile 0 Napisano April 23, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ista stvar desila i nećeš verovati da sam uspeo u potpunosti da hromiranom auspuhu vratim stari sjaj time sto sam ga jedno petnaestak minuta trljao poluvlažnim sunđerom za sudove(onom grubom stranom) ne koji sam stavio sredstvo za čišćenje rostfraja i inoks posuđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...