Dulence 96 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen 06.03.2010,korišćen jednu sezonu.Prodajem ga jer sam kupio jači,jer mi je potreban .Akumulator je bio malo zaprljan pa sam hteo da ga obrišem ali je krpica imala benzina na sebi pa je obrisao natpis.Garanciju imam,doduše istekla je pre pet dana,ali je prilažem kao dokaz o kupovini.Model je UNIBAT CB9L-A2,12V 9Ah.Cena 10 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan A jel dolaziš slučajno za Beograd. Zainteresovan sam za akumulator ako dolaziš ili kako već Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li cu dolaziti,sumnjam.Hocs da ti ga posaljem nekom kurirskom sluzbom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 14, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko će naplatiti a akumulator je težak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće da nikom ne treba akumulator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubo_kv 11 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: cagiva elefant 750ac Prijavi odgovor kao problematičan da je 12ah ja bi bio zainteresovan poz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi lakše .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan da li je + pol sa leve ili desne strane? koje su dimenzije akumulatora (u milimetrima), i gde je otvor za gasove? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Moze dimenzije-da proverim da li odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.unibat.it/en/batterie/118/cb9l-a2 ..evo,ttu imaju potrebne informacije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ih steta, dimenzije su ok ali kleme mi ne odgovaraju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran?Kod mene na DR-u akumulator mozes da posavis kako hoces,nezavisno od pozicija klema,okrenes akumulator kako ti odgovara.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ma meni treba za kineza...kinezi okratili kablove, a i napravili usko tako da ne moze da se okrece pa mi ne preostaje nista drugo nego da kupim ove nedelje novi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...