Jump to content

Moto Zajednica

YPVS veliki problem :(

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha dt 125 lc

u pitanju je DT 125 lc Pre mozda nedelju dana vozio sam motor i sve je bilo ok....kada sam bio blizu kuce samo se odjednom ugasio i nije hteo da upalii...ujutru pokusam da upalim na kurblu on nece,probam na gurku ono malo otezao tocak nece bas lagano da se okrece (ali se okrece) i nekako upali,ali kada pustim gas odma se gasi,i nema nikakvu snagu apsolutno..........slucajno sam se setio da otvorim izduv snage YPVS i imao sta da vidim..oni delovii sto su tu sve su pogorelii aaaaa prethodnoo mi je motor prokuvao,izbacio vodu....sada necee uopste da upali...VEROVATNO JE NEKI PROBLEM SA STRUJOM......ako ima neko da me posavetuje sta da uradim bio bih muu zahvalan..! POZZZDRAVV!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kad motor izbaci vodu,to definitivno ne mirise na problem sa strujom.

Meni pravo da ti kazem to "smrdi" na zaribavanje,jer je ocigledno temperatura u motoru postala toliko velika za sistem za hladjenje,da on ocigledno nije uspeo da odigra svoju ulogu.

Predlazem da za pocetak bez mnogo rasturanja uradis sledece.

Skini auspuh i baci pogled kroz otvor izduva na klip.Lagano okreci radilicu...kurblom ili kako vec (ne alnaserom).Klip mora da je normalne boje aluminijuma,gladak bez riseva.Kada ga doteras do mesta gde se vide karike,malim srafcigerom probaj da mrdnes,pritisnes, karike.Trebalo bi da su slobodne,da se malo pomeraju unutar kanala u klipu.

U slucaju da klip ima riseva ili karike ne mrdaju,moraces da skidas cilindar,a onda...

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

...pripremi pare za obradu cilindra, nov klip i karike, ravnanje glave (mozda je voda probila i u cilindar, desava se)...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja