nesic1 266 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ocuvane, nisu iscepane, nosene jednu sezonu, velicina S, ja sam 175cm/74kg, cena 140 evra. Pantalone su moje i nisam preprodavac. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajde nije valjda da nikom ne trebaj, k'o nove, kupac dobija i set trakica narandzastih na poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem za set trakica narandzastih na poklon 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan trakice samo uz pantalone Pantalone rezervisane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...