Dutchman 114 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem kao u naslovu ...frajlauf ist kaput .. U pitanju je DR 650 RSE iz 92ge . Nov ili polovan u dobrom stanju potreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces to naci polovno, to im je boljka, ja sam na svom isto menjao a znam i jos neke......ako se ne varam nov sam platio 180E. Tako da tesko da ces taj deo naci polovan... Ako na kraju i kupis nov, javi se da ti otkrijem neke stvari koje ce ti pomoci da ne sastavljas isti deo 2 puta, jer postoji stvar gde su se i nepogresivi Japanci zajebali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan slikaj i postavi sliku a na PP posalji mi broj sasije-raspitacu se ovde(SUZUKI prodajni centar) da li imaju i koliko evreja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa ebay-a link a kad dodjem kuci poslacu sasiju mada imam negde i oem broj dela EBAY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neki los skinut pa ako mozes da iskoristis nesto od njega mogu ti poslati da vezbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Joj izvezbao sam se tri puta sam ga popravljao...nije to problem al smara kad nece da upali tipa nocu u 3 kad nema ko da pogura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ugradi kurblu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...