miksamgm 1068 Napisano Mart 9, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dakle jakna i pantalone Vanucci dosta dobro ocuvano,bas malo noseno.Ja sam kupio prosle godine na forumu bilo je kao novo,ali bukvalno.Oblacio sam odelo celih 5 puta,tako da je i dalje odlicno ocuvano. Jakna je br.58 a pantalone br.54 ili u prenesenom znacenju ja sam visok 190cm i tezak oko 100kg,doduse pantalone teze zakopcam ali uspem Odelo je prilicno kvalitetno ima sve protektore i jakna ima onu zimsku postavu Kontakt: 061/656-3-656 Milan Cena:100e komplet ili po 60e odvojeno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i jakna ima protektore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 3. 2011. at 0:17, isterivac je napisao: Jel i jakna ima protektore? da,na laktovima,ramenima i ledjima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za nesto drugo od opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 3. 2011. at 5:45, RAJA je napisao: Moze zamena za nesto drugo od opreme Ne druze,prodao sam motor,pa rasprodajem i opremu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri jaknu koliko je siroka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 119cm ako je to ono sto te zanima znaci od snira do snira kad je otvorena jakna skroz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jaknu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodato komplet sve u medjuvremenu!Izvinjavam se @isterivacu zvao me neki kolega bajker sa foruma i potvrdio kupovinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...