maski 1033 Napisano Avgust 19, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan motoportret..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ja uvijek ovako mrgodan,to je rijetko... i ti si malo smršao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano Avgust 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne friške sa obilaska Pečuja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocajob 10 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Grossglokner Jun 2011 Ja Moj Ducati, prvi s leva, crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cene 46 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ljubljana-Šentvid Motocikl: KTM990adv Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Mal` izgor`o nasuncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 25, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Odlična pozadina na slici Cuore sportivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan A to nam je bio godisnji skup Alfista na Huji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima Prelep planinski put za motor od Termopile preko Amfisse do Patre . A onda luka Killini, pa feryboat-om do Zantea na Zakyntosu ili do Cefalonyje. Odlican izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 25, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zajednička I još jedna :Severian, Usamljeni jahač, VladaSD, mimi vinča, Papa Stalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150225211695670&set=pu.230213915669&type=1&theater neko pomenu cuore sportivo ;p moja nofa tetovaza i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 25, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan A to nam je bio godisnji skup Alfista na Huji Znam, upućen sam, registrovan sam na Alfa forumu pod ovim nickom http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150225211695670&set=pu.230213915669&type=1&theater neko pomenu cuore sportivo ;p moja nofa tetovaza i ja BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, eveo i mene- ja sam vec dugo na forumu i uzivam citajuci and gledajuci putopise, desavanja na skupovima itd... Nisam bas puno aktivan sto se tice pisanja malo me nervira cela procedura ubacivanja slika, ali pokusacu da uskoro postavim slike prosloga leta. Ja i moj sin ( on je 7 god) smo obisli jezero Michigan. Put je trajao 5 dana i presli smo 1125 milja. Za sada evo mene i moje makine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Pozdrav sa Gross-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja-denca 24 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 2, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lilodalas 1 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nikola... super majica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj veči sam ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerskoj braci! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Januar 16, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem i ja...nije bas friska slika, a nije da sam se nesto promenila od tad 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 16, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad hijene nagrnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad hijene nagrnu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1689 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 995 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da godine nemaju uticaja na tebe Zvonkasta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...