crnisin 165 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan "kajla" je samo za slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto samo za slikanje, bas ti lepo stoji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D To mu je majica za slikanje,kao i kajla. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D To mu je majica za slikanje,kao i kajla. ;D ;D ;D Cek sad ??? Pa jel ono on na r1 u krivini u Avataru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D To mu je majica za slikanje,kao i kajla. ;D ;D ;D Cek sad ??? Pa jel ono on na r1 u krivini u Avataru? Ne,RC8 u serpa plavoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan ako ste me zaboravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ste me zaboravili Jbg. ma nismo te zaboravili, nedo Bog. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D Ma majica je iz nesrecnih vremena kada sam vozio Kratko Traje Motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ih, momčina E da je još Partizanovac, gde bi mu kraj bio ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Malo pijano.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 27, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo pijano.... ;D ;D Cuj malo pijano..., a oci ti se zacrvenile k`o semafor. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas - da su mi uspjela dosadašnja slanja bilo bi 100-njak slika, ne ide mi nešto ova nova tehnologija, ja naučio na C 64, šnajderu, igrice, laktaš-men, i tako to, učio se Basic, Pascval i dr. tada napredni programi.Toliko o srednjem usmjerenom obrazovanju (Šuvar). Lilly i ja ;D ;D ;D Sto ste mi lepi na ove slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas - da su mi uspjela dosadašnja slanja bilo bi 100-njak slika, ne ide mi nešto ova nova tehnologija, ja naučio na C 64, šnajderu, igrice, laktaš-men, i tako to, učio se Basic, Pascval i dr. tada napredni programi.Toliko o srednjem usmjerenom obrazovanju (Šuvar). Lilly i ja ;D ;D ;D Sto ste mi lepi na ove slike... Trudimo se Peđa, trudimo se, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Malo pijano.... ;D ;D Cuj malo pijano..., a oci ti se zacvenile k`o semafor. ;D ;D ;D ;D ;D Povampirio sam se... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D To mu je majica za slikanje,kao i kajla. ;D ;D ;D Cek sad ??? Pa jel ono on na r1 u krivini u Avataru? Ne,RC8 u serpa plavoj boji Malo sam se shalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 28, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan prosli vikend sam se malo vozao po okolini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan prosli vikend sam se malo vozao po okolini... Je`l ovo sada samo obrve, a kasnije ostalo. ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano Mart 28, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova KTM majica mi ne ide bas uz R1 ??? ;D To mu je majica za slikanje,kao i kajla. ;D ;D ;D Cek sad ??? Pa jel ono on na r1 u krivini u Avataru? Ne,RC8 u serpa plavoj boji Malo sam se shalio Takodjer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 30, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 28.3.09. By jimmy31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 31, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo smisla foruma ( pored pomoci ) D R U Z E N J E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan JA I MOJA SUZANA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...