Kuratista 4 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan HEHEHE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo za početak ako se stvarno negde sretnemo.Misko iz kragujevca ,56god star. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prem da me vecina zna evo i mene ! Koko druže moj al si oštrucovo brkove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene sa mojom lepsom polovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najlepši od svih kuvara glupi imageshack Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hipi haj hej i rokenrol dobar i putevi dobri da se srecemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i nas dvojice dzale i fzx 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan ovako i onako ponekad opako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene i mog juniora,na žalost on još ne posećuje skupove ali biće ,biće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moj ravnopravni saputnik u voznji,zivotu i picu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moj ravnopravni saputnik u voznji,zivotu i picu ;D Mrave,jes ti isto tako stajao za dupcarom u Uzicu na skupui 2008? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mojelaznoime,postavi neku sliku ovde za one koji te ne znaju licno,tema je ipak "Kako izgledamo",pa da je ulepsas malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan uh ulepsala si temu to je sigurno 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
69 2 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Na slici sam i ja i Dexterr tako da mi netrebamo da postavljamo slike :wink: ...a ja sam odmah iza ugla, pa ne trebam ni ja? A i sigurno ne bih ulepšao temu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Prinova Milica i ja. Spava kod taje. Nikad je nisam zgnjecio. Majcinski instinkt valjda ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako sretnete ovih dana ovako nešto da trči po NS-u e da znate ko je ta luda... pa ja ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 10, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ja i moja treznija polovia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jbg.... ulepšao si mi veče!!!!!! Matori na ovoj slici si do 00 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Lol. Stavi ovu sliku u onu futrolicu kod vozacke. Nece da te teraju da duvas ima odma da te vode da das krv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLI GOLDWING 1800 1 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja u crno beloj varianti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja i moja treznija polovia Sto bi rekli, nakrivio sesir, tj kacigu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sace da vidim dal sam dobro uradio:) Ovo sam ja na skupu u Petrovcu na Mlavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ako sretnete ovog ćelavog debeljucu našli smo se i oma pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...