Obelix 140 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc Znači... ništa od miraza ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 9, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc Znači... ništa od miraza ;D Moze li sta kod tebe EMOTIVNO , a ne samo MATERIJALNO?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc Znači... ništa od miraza ;D Da sam malo mladji dao bih ja tvojimai miraz ,............. i Obeliksu (samo da mi ugovori sastanak) ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc Znači... ništa od miraza ;D Da sam malo mladji dao bih ja tvojimai miraz ,............. i Obeliksu (samo da mi ugovori sastanak) ;D !! Znaš da sam najbolji provodadžija na skupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 11, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vid šimika oštre pravo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc bilo mi poznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U starom Merkatoru ...ali tamo vise ne readim..cccccccc Znači... ništa od miraza ;D Da sam malo mladji dao bih ja tvojimai miraz ,............. i Obeliksu (samo da mi ugovori sastanak) ;D !! Znaš da sam najbolji provodadžija na skupovima Znam,to je ono : Provodadzisem, al odvajam i za sebe! ;D Pricali mi za jednog provodadziju koji je bio toliko uspesan u svom poslu da je sve mlade prvo on isprobao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja postavim svoju fotografiju. Moj brat Enes (suvozac) i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 12, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam vec postavio sliku, ali ne skodi da postavim opet?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan eo neke novije iz raznih perspektiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za veoma dobro vrijeme na Grobniku sa tim "kombajnom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ju,ju,izgreba covek nov motor od silnog ulezanja u krivinu! Srce me zabole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 14, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan eo neke novije iz raznih perspektiva Majstore svaka cast! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Decembar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta su! I svi su bili oduševljeni Dobrodošla MLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 14, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za veoma dobro vrijeme na Grobniku sa tim "kombajnom" Jbg. Semberac, nije sve sto je zute boje KOMBAJN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mojelaznoime,postavi neku sliku ovde za one koji te ne znaju licno,tema je ipak "Kako izgledamo",pa da je ulepsas malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikic 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Obelix, stari prijatelje moj, potrudio sam se da ne obrukam ovo nase BJB drustvo i sa ovim kombajnom nadam se da sam to i uspio Branko, ako stari laf Obelix kaze da je Kombajn, onda JE Kombajn, pa makar sve gorelo!! ;D zivjeli i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Veći ali mene si ubio u pojam , oću li IKAD smjet da zalegnem ovako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Veći ali mene si ubio u pojam , oću li IKAD smjet da zalegnem ovako . neka ne pricaj tako, malo dobrog asfalta, malo volje i sve je moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Veći ali mene si ubio u pojam , oću li IKAD smjet da zalegnem ovako . neka ne pricaj tako, malo dobrog asfalta, malo volje i sve je moguce Ijaoooo, pozeru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 15, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obelix, stari prijatelje moj, potrudio sam se da ne obrukam ovo nase BJB drustvo i sa ovim kombajnom nadam se da sam to i uspio Branko, ako stari laf Obelix kaze da je Kombajn, onda JE Kombajn, pa makar sve gorelo!! ;D zivjeli i hvala! Ima ona stara prica koja kaze:Isao medo kroz sumu i vidje krusku na grani,on skoci,ali ne dohvati krusku, onda prodrma granu,ali kruska ne spade. Kad mu neuspije domoci se kruske on krenu dalje kroz sumu i promrmlja: Ma i nije cemu ona kruska! ;D ;D ;D Daj Boze zdravlja i nesto para i ja cu voziti pravi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Decembar 21, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa mojom najboljom ucenicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan moj konjic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovaj sto cuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...