ŽUVI 31 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 14, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moja Hondica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 15, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan mladji podmladak 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogy86 3 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Svajcarska Motocikl: BMW R1200GS 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja i magarenceSent from my SM-G925F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogy86 3 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Svajcarska Motocikl: BMW R1200GS 2007 Prijavi odgovor kao problematičan neznam sto mi okrenuo sliku 🙄Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8564 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si uvukao stomak, udaraš čežnju (nama) trbonjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Jun 2, 2017 Hronični Motociklopata, 7362 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako planira da uzme neku trkalicu poput CBR-a, morace da odrzava stomak, jer smetace mu kad zalegne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Jun 2, 2017 Hronični Motociklopata, 7362 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedna Bokokotorska 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nakon 700 g dodjoh da vidim sto se cini odje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Jun 18, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Segedin (Mađarska) - put od čak 40 km udaljenosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolinabelacevic 10 Napisano Jun 29, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Svaki Prijavi odgovor kao problematičan Ovde treba da idu naše slike ili naših motora? Sprdam se malo Vidim dosta lepotana ovde, mhmmm! Zakon je tema, trebalo bi je češće posećivati Eto, samo da pokažem veću sliku jer ne staje na avatar, pozz 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Jul 29, 2017 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2017 at 16:10, nikolinabelacevic je napisao: Ovde treba da idu naše slike ili naših motora? Sprdam se malo Vidim dosta lepotana ovde, mhmmm! Zakon je tema, trebalo bi je češće posećivati Eto, samo da pokažem veću sliku jer ne staje na avatar, pozz Ili jesi ili nisi... https://it.linkedin.com/in/lsholokh?trk=pub-pbmap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Treba neko podhitno da javi Nikolini da joj je neka Larisa(ili ko zna kako se stvarno zove) ukrala sliku i okacila na linkedin. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Savan said: Treba neko podhitno da javi Nikolini da joj je neka Larisa(ili ko zna kako se stvarno zove) ukrala sliku i okacila na linkedin. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro i Elena i Antonia... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 30, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Crno dete misli da je zanimljiv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Nije na motoru ali to sam ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masatkg1 4 Napisano Jul 31, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege ;-)Послато са SM-G800H уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 9, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Nekada i sada.I nema neke razlike hahaa osim trideset i kusur godina. 4862 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Avgust 9, 2017 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Beranovac,kolega?Ja sam krajnje desno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 11, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan On 9.8.2017. at 23:35, coko je napisao: Beranovac,kolega?Ja sam krajnje desno Lepe uspomene.Ja hteo da stavim dve slike.Nekad i sad.Ova iz mladjih dana prosla a ova druga nije.(verovatno zbog formata slike) ili sto sam toliko lep da me ni mama vise ne ljubi hahaaa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanHr 9 Napisano Avgust 19, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Vinkovci Hrvatska Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jučer u Crikvenici na Aeroxu 70 kubika a danas čim sam došao u rodni grad kupio sam Beverly 500,a prije njega sam imao Gileru Runnera Sp180 trenutno najbolja u Hrvatskoj prodao sam je ta 2000e,i to sasvim slučajno povezao sam skuter na more da se imam čime vozat,i dečko jedan kad je vidio rekao je reci cijenu i kupujem i tako da sam kući danas došao bez skutera ali kroz sat dva sam već uzeo Beverly 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Avgust 20, 2017 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Maja ove godine u osvajanju Alpskih vrhova ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...