muljaz 1883 Napisano Novembar 14, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Pirelli ScorpionTrail 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan ^ Sad jedva cekam da narucim nove gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan A nisam ispratio u temi, ti nisi do sad uopste silazio sa betona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jesam malo ali nista narocito. Silazio sam sa betona cisto da steknem neki osecaj off-a i to je to. Sledece sezone kad skinem ove moje dotrajale lubenice i montiram K60 to ce se promeniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam. Ali nisi svestan dokle se i sa lubenicama moze stici, evo ti muljaz-ov snimak kao potvrda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 15, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan K60 evo vec 7.500km odlicne su! Zadnja sad zadnje vreme kad je hladno zna da baci malo dupe pod nagibom na pesackom prelazu na dodavanje gasa.. Prednja 70% zadnja 50%(istrosenosti), van asvalta su ok(manje vise), a na asvaltu drze skoro kao lubenice.. Ps. Agresivna voznja 70% slucajeva, i jako kocenje ponekad, prednja nikad pustila! I ne trosi se tako nepravilno kao neke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, kosooki said: Pretpostavio sam. Ali nisi svestan dokle se i sa lubenicama moze stici, evo ti muljaz-ov snimak kao potvrda Verujem da moze (iz prilozenog muljazovog videa) ali isto tako verujem da cu biti malo samouvereniji sa K60 4 hours ago, Šumi Zmajček said: K60 evo vec 7.500km odlicne su! Zadnja sad zadnje vreme kad je hladno zna da baci malo dupe pod nagibom na pesackom prelazu na dodavanje gasa.. Prednja 70% zadnja 50%(istrosenosti), van asvalta su ok(manje vise), a na asvaltu drze skoro kao lubenice.. Ps. Agresivna voznja 70% slucajeva, i jako kocenje ponekad, prednja nikad pustila! I ne trosi se tako nepravilno kao neke.. Danas sam narucio K60, stizu sledece nedelje Odlicno! Ja i nisam nesto agresivan vozac pa me raduje da drze lepo i kod agresivnijih vozaca od mene Sto znaci... nema sta da brinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 16, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusti se :D, bices prezadovoljan sigurno. Samo budi malo oprezniji kada naidjes na neko blato i gas. Samo ce ti se javiti dokle guma dobro drzi. Drugar se pri jednoj voznji na nekom dooobro zajebanom sljunkovitom nasutom usponu podcenio sa gasom, pa da se ne bi ugasio, presaltao nizu i gas, te zaslajfovao i stao u mestu. Ja strcim da mu pomognem kako ne bi krenuo unazad i pao, a i da ga poguram ako bude trebalo. Samo sam ga pridrzao da ne krene nazad, guma je odlicno zahvatila podlogu i opusteno je krenuo. Posle i nizbrdo nikakvih problema nije imao sa kocenjem. Ponavljam, jedino mozes imati problem na kaljavom, i to ponajvise sa bocnim drzanjem. Sve ostalo je kick ass dual sport guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Novembar 16, 2018 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu svaka guma je dobra ako si svestan njenih mogucnosti - odnosno opruzaj se koliko ti guber dugacak i sve ok. Na mom windu je anake 2 prednja potrosena 100 posto a zadnje ima mozda 10- 20 pa roka i po offu i na asfaltu - i ja ljubimca obuvam na prolece -a do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 17, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan On 11/16/2018 at 9:03 AM, kosooki said: Ma opusti se :D, bices prezadovoljan sigurno. Samo budi malo oprezniji kada naidjes na neko blato i gas. Samo ce ti se javiti dokle guma dobro drzi. Drugar se pri jednoj voznji na nekom dooobro zajebanom sljunkovitom nasutom usponu podcenio sa gasom, pa da se ne bi ugasio, presaltao nizu i gas, te zaslajfovao i stao u mestu. Ja strcim da mu pomognem kako ne bi krenuo unazad i pao, a i da ga poguram ako bude trebalo. Samo sam ga pridrzao da ne krene nazad, guma je odlicno zahvatila podlogu i opusteno je krenuo. Posle i nizbrdo nikakvih problema nije imao sa kocenjem. Ponavljam, jedino mozes imati problem na kaljavom, i to ponajvise sa bocnim drzanjem. Sve ostalo je kick ass dual sport guma. Blato je uvek malo pipavo, osim sa kramponima tako da cu ako naletim na neke kaljuge biti oprezniji Gledam tako na YT neke offroad voznje, tehnike... i sad ne mogu da docekam da i ortak pazari enduro pa da imam s kim da se vozikam po offu 18 hours ago, Amoss said: Pamet u glavu svaka guma je dobra ako si svestan njenih mogucnosti - odnosno opruzaj se koliko ti guber dugacak i sve ok. Na mom windu je anake 2 prednja potrosena 100 posto a zadnje ima mozda 10- 20 pa roka i po offu i na asfaltu - i ja ljubimca obuvam na prolece -a do tad Kad obujem Winda u nove gume naravno u startu nema testiranja limita... Polako cu da se upoznajem sa gumama jer sam svestan da su totalno drugacije od ovih koje su trenutno na Windu. Taman kad obujes E07 da cujemo i iskustva za tu gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Novembar 18, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dok sam isprobavao kameru kad mi je stigla. Po makadamu lubenice i mogu da se teraju ali vec po vlaznom, blatavom sumskom putu vrlo zajebano. Moze, ali je problem sto prednjeg kraja nigde nema. Ali zato skorpionka na asfaltu drzi ko pasce. Ne moze Africa da me stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Fino ti to teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 22, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ti nestrpljiv i ushicen kao da je 22. mart, a ne 22. novembar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 22, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Wolflord je napisao: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kosooki said: Ti nestrpljiv i ushicen kao da je 22. mart, a ne 22. novembar Istinu zboris kolega Doci ce i to prolece, docekacu i taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekome komad cevi koji spaja granu sa loncem? Milsim da je fi na strani gde ulazi u top 51mm, bio je prvo kod mene na Freewindu, pa onda kod Dula (Kosooki). Samo ga premestam, da bacam ako nikome ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Januar 24, 2019 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 27, 2019 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lep scrambler ali bi ja radije original Winda Bilo bi mi zao da ga kupusam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Januar 27, 2019 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti,ipak je najlepsi u originalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Februar 4, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege. Koja je cena ovog akumulatora i gde moze da se nabavi u BGu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator za skuter Varta 08Ah 135A, YTX9-BS - Akumulatori za motocikle i skutere - Akumulatori - Auto-Moto oprema - WinWin WWW.WINWIN.RS Akumulator za skuter Varta 08Ah 135A, YTX9-BS Akumulator Varta YTX9-BS 12V 8Ah L+ WWW.MICRONINC.RS Naručite Akumulator Varta YTX9-BS 12V 8Ah L+. Moto oprema i pribor / Akumulator i oprema. Proizvođač: Varta. Cena: 3650... Akumulator Varta YTX9-BS 12V 8Ah L+ WWW.MOTOKULTIVATORI.COM Akumulator Varta YTX9-BS 12V 8Ah L+, Akumulator i oprema. Proizvođač: Varta. Cena: 3650 dinara. Maxmoment moto oprema | Tehnički i potrošni delovi | Akumulatori | AK YTX9-BS WWW.MAXMOMENT.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Akcija VARTA akumulatora , najpovoljnije cene od 2000 21.01.2019 - ID 44862446 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Najpovoljnije cene VARTA MOTO akumulatora! Preuzimanje liÄ�no u prodavnici ... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od nedavno sam vlasnik freewinda, pratim temu i nadam se dobrom druzenju.Kupio sam mu kuferce a imam jos milion ideja u glavi od gadget-a... pa cu sve sto radim kaciti Evo ga moj vetric Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak. Neka te dobro služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...