savke 643 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto kalkulisao i dosao do zakljucka da mi se ne isplati da menjam motor bar dok ne skupim jos nekih 2000e.. kako stvari stoje ostaje Free kod mene i celu sledecu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Septembar 20, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj neki logican nastavak bi bio TransAlp 650 ili 700 (eventualno nova tenera 660), pa onda R1200GS. Znam sad da ne bih ni za kakve pare menjao za Pegasa ili F650. Prvi je po meni losiji, a drugi je bez razloga skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Septembar 21, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha. Neverovatno kako svi slično razmišljamo Apriliu Pegaso sam probao da vozim, pre nego što ću uzeti ovog što sad ganjam, i uopšte mi se nije dojmila kao kad sam seo na suzu. E sad jel do dotičnog motora ili šta, ali nasuprot tome što svi kažu da su isti - nisu i ne bi prelazio sad na njega nema šanse. BMW - nisam probao, al pretpostavljam da je negde bolji (bar zbog brenda), al ipak mislim da je bez razloga tolika razlika u ceni. Ja sam hteo da se stisnem nekako i da uzmem V-Stroma DL1000 od mimi-vince (koji je po meni najlogičniji nastavak), ali posle "test vožnje" sam ipak skontao da je to mašina za duže ture (na koje mnogo ređe idem) tako da vetropir ostaje kod mene do daljnjeg pošto mi je 80% vožnje grad. A kad razmišljam o upgrade-u - sve mi je logičniji za moje potrebe DL650. Sve u svemu, ima još lepih dana za vožnju ove godine, nije kasno da se negde nađemo. Od sutra kažu lepše vreme, mada sam ja već danas osedlao konja i došao na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vanjus pa normalno kad vozimo isti motor da ne kazem (trenutno) najbolji strom 1000 mi bas tako deluje da je za duza putovanja,na to registracija,potrosnja...za sad daleko,transalp 650 kao opcija nije los,al ima skoro 20 ks manje od malog stroma,a suza je suza ima jedan u ryu motors za 3600 vec neko vreme,nekako ne smem da odem da ga vidim,probam... nova tenera 660 mi se mnooogo svidja al je jos mnogo skupa,o 1200 gs da ne pricam a sto se tice nase klase,mislim da se isto dobija obicnim f650,za vise para,a o apriliji da ne pricam...tako da ako se finansijska situacija ne popravi do sledece sezone,ide free po evropici malo ps ja sam razmisljao da se provozam ovih dana,samo da prodje ova kisa,kazu sutra vec,samo ne znam jos na koju stranu,pa dajte neki predlog,razmisljao sam o sabac-loznica-valjevo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Septembar 21, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se kod vas to sto vozite takvu masinu, a brinu vas vremenski uslovi. Kopaonik sa pocetka ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha sjajno! ;D bilo dobro sankanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga nasankao... Strom je po meni najbolji odnos cena/kvalitet u klasi i mislim da ce ga jednog dana dosta nas ganjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan e smor :( taman smo poceli da se skupljamo i pronosimo dobar glas o vetropirima, a sad ovo da te ponovo ocekujemo u ekipi ili ces prelaziti na nesto drugo?? Joj buraz, 100 je nekih varijanti u igri! Lepo ce mi puci glava... Najbolje bi bilo da se strpim i pocnem sa stednjom, pa na prolece vidim sta mi je ciniti... Ali ja bi sve i to odmah! Lud je covek sam sebi najveca zabava Drugim recima, obijanje banaka je pocelo Mislim, njihovih pragova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Polako polako doci ce sve na svoje,samo strpljnja!evo ide i zima,samo da me Muljaz ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Septembar 24, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko od vas neki pismen crash bar za vetropira? Da li bi taj neki crash bio siri od migavaca? Vec treci put mi na livadi pada motor i pravo na migavac. Migavac ne pukne nego pukne tamo ona plasticna maska gde ulazi migavac. Muka mi vise da skidam i da varim to sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam,moj je meni spasio manje vise sve pri klizanju,migavac se samo malo iskrivio,nista nije puklo,plastika rezervoara se nije ni ogrebala,tako da moj crash meni odlican eto ti slika pa vidi kako ti se cini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mocno mi izgleda ovo sediste. kako se pokazalo,jel je udobno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E namerno sam ostavio ovako vecu sliku da bi video malo bolje muljaz,a savke ja sam sedistem prezadovoljan,kisa mu ne smeta tj ne upija,udobno,isao sam na ture do 300 km u danu,drugaciji je polozaj sedenja i na to se treba navici,na bolje naravno,kicma ima potporu,ne klizim pri brzim ubrzanjima,a bogami ni suvozacICA tako da sve u svemu vredi!!!a i vizuelno je mnooogo lepse,moje staro nije bilo pohabano al sam jednostavno zeleo ovo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko od vas neki pismen crash bar za vetropira? Da li bi taj neki crash bio siri od migavaca? Vec treci put mi na livadi pada motor i pravo na migavac. Migavac ne pukne nego pukne tamo ona plasticna maska gde ulazi migavac. Muka mi vise da skidam i da varim to sranje. I mene ovo zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan 'alo vetropiri,hoce neko u nedelju dolaziti na Frusku goru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm zanimljivoo! sta kako kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sa svojom ekipom u nedelju posle podne na F.goru pa ako neko od vas dolazi mozemo se pronaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jel off il na put?bio sam na fruskoj al samo kolima kad sam isao na letenje,i reci mi dal znas mislim da se jos radi kod beske stari put,onda bi morao na autoput,il da idem preko njiva jel jos neko zainteresovan?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Na put,necemo u off...ne znam,posto mi dolazimo iz drugog pravca,ne znam kakvo je stanje kod Beske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A videcu jos do sutra pa ti javljam,jel mi se ne ide na autoput bzvz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Savke zatvoren je stari put jbga...drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji sprej za lanac koristite?ja sam koristio sprej koji ima bele boje u sebi i necu vise!neke preporuke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 3, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Deki... Od BelReja do Motoreksa, ipak najbolji je Motul! Prlja felnu mozda najvise, ali cuva lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Fala druze,probacu da nadjem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Octobar 3, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja motul i ne prlja ni malo. Valjda zato sto ga normalno stavim. Svi nesto vole da zaliju ceo lanac sprejem a to nema efekta. Cemu ono kupanje sa strane. Ja provozam motor da se lanac dobro zagreje, naprskam i posle narednih minimalno 20 min. ne vozim. Rezultat, cista guma, cista felna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...