Savage 2 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braćo bajkeri ( i sestre bajkerke, jel'), daklem, Moto Klub Vršac ove godine po prvi put organizuje moto-žurku, 30. juna u selu Jasenovu na reci Karaš (cca 20 km od Vršca). Sve bajkere kojima su Vajska i Užice daleko pozivamo da dođu i upoznaju naš moto klub. Osnovali smo se prošle godine, jer su nam dojadili "privatni" moto klubovi... Inače, većina nas smo učesnici moto skupova još od davne 1998.-99. i sigurno smo se negde već sretali... Mesto koje smo odabrali za moto-žurku nikoga neće ostaviti ravnodušnim - pored same reke i vodopada, sa odličnim kamp-prostorom i debelom 'ladovinom. Predvideli smo sledeće zanimacije - defile,pivo i gulaš za bajkere, bajkerske igre, nagrade, izbor za miss i celonoćni koncert 6 grupa iz Vršca, Bele Crkve, Karlovca i Požarevca, koji počinje oko pola 8 uveče u subotu i trajaće bez prekida do sabajle! U nedelju, posle buđenja, kuva se kafa i riblja čorba za trežnjenje i srećan put... Naš pokrovitelj će biti Jelen Pivo i još mnogo drugara sponzora naše žurke. Dođite, nećete se razočarati, biće to pravi bajkerski sastanak, bez tezgarenja i zelenašenja (znate na šta mislim)! Pozdrav i vidimo se! Željko Petrović, M.K. Vršac 064/305-7747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste iz Vrsca, zasto ne pravite i mototrk ubrzanje na ajrodrom? Iducu godine, Madari hoce da napravjaju Medunarodno Istocno Evropski Dragbike. Pitali su i mene, da li ima mesta (ajrodrom) za trke. Ja rekao sam da ima Batajnica i Vrsac. Ali na zalost nikako ne znam kako bi trebalo naci nekoga, ko je blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je dobra ideja, povezacu te sa Moto Klubom "Gedeon Alfa" iz Vrsca jer su oni organizovali trke old-tajmera i imaju iskustva u tim vodama, pa ces verovatno dobiti i pravilne odgovore! Predsednik Kluba je Buca Vlaisavljevic, telefon : 064/202-7946 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan To je dobra ideja, povezacu te sa Moto Klubom "Gedeon Alfa" iz Vrsca jer su oni organizovali trke old-tajmera i imaju iskustva u tim vodama, pa ces verovatno dobiti i pravilne odgovore! Predsednik Kluba je Buca Vlaisavljevic, telefon : 064/202-7946 Pozdrav! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...