Jump to content

Moto Zajednica

Moto Klub Vršac

Recommended Posts

• U prolazu, 51 postova

Braćo bajkeri ( i sestre bajkerke, jel'),

daklem, Moto Klub Vršac ove godine po prvi put organizuje moto-žurku, 30. juna u selu Jasenovu na reci Karaš (cca 20 km od Vršca).

Sve bajkere kojima su Vajska i Užice daleko pozivamo da dođu i upoznaju naš moto klub. Osnovali smo se prošle godine, jer su nam dojadili "privatni" moto klubovi... Inače, većina nas smo učesnici moto skupova još od davne 1998.-99. i sigurno smo se negde već sretali...

Mesto koje smo odabrali za moto-žurku nikoga neće ostaviti ravnodušnim - pored same reke i vodopada, sa odličnim kamp-prostorom i debelom 'ladovinom.

Predvideli smo sledeće zanimacije - defile,pivo i gulaš za bajkere, bajkerske igre, nagrade, izbor za miss i celonoćni koncert 6 grupa iz Vršca, Bele Crkve, Karlovca i Požarevca, koji počinje oko pola 8 uveče u subotu i trajaće bez prekida do sabajle!

U nedelju, posle buđenja, kuva se kafa i riblja čorba za trežnjenje i srećan put...

Naš pokrovitelj će biti Jelen Pivo i još mnogo drugara sponzora naše žurke.

Dođite, nećete se razočarati, biće to pravi bajkerski sastanak, bez tezgarenja i zelenašenja (znate na šta mislim)!

Pozdrav i vidimo se!

Željko Petrović, M.K. Vršac

064/305-7747

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 446 postova

Ako ste iz Vrsca, zasto ne pravite i mototrk ubrzanje na ajrodrom?

Iducu godine, Madari hoce da napravjaju Medunarodno Istocno Evropski Dragbike. Pitali su i mene, da li ima mesta (ajrodrom) za trke. Ja rekao sam da ima Batajnica i Vrsac. Ali na zalost nikako ne znam kako bi trebalo naci nekoga, ko je blizu.

• U prolazu, 51 postova

To je dobra ideja, povezacu te sa Moto Klubom "Gedeon Alfa" iz Vrsca jer su oni organizovali trke old-tajmera i imaju iskustva u tim vodama, pa ces verovatno dobiti i pravilne odgovore!

Predsednik Kluba je Buca Vlaisavljevic, telefon : 064/202-7946

Pozdrav!

• Svrati ponekad, 446 postova

To je dobra ideja, povezacu te sa Moto Klubom "Gedeon Alfa" iz Vrsca jer su oni organizovali trke old-tajmera i imaju iskustva u tim vodama, pa ces verovatno dobiti i pravilne odgovore!

Predsednik Kluba je Buca Vlaisavljevic, telefon : 064/202-7946

Pozdrav!

Hvala!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja