ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Dejan Jovanovic a ovde ekv , dugi niz godina vozim iskljucivo Vespu Px 200 E i ona je bas mazena i pazena kod mene, mozda bi je prodao ali teskog srca, zelja mi je Honda Deauville ili u krajnjem slucaju transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickos 40 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!!! Neka ti se želja ispuni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da pronadjem odgovarajucu, ai trebalo bi probati kako bi se ja snasao sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pamet u glavu, lako bi se snašao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja se nadam da si u pravu, kako vec duze vremena nisam nasao Deuville da kupim, nudi mi se jedan Transalp 95 god. za 1900 evra sa predjenih 33000 km. e sad ja nisam u toku sa tim cenam asobzirom da vozim vec godinama vespu Px 200 E koju bi sad trebalo prodati ako zelim veci motor, nadam se da ce ovde jos neko da mi da savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan helloo komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan helloo komsija hvala komsika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan Paracinac? Sve smo jaci... Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo komsho. Dobrodosao. Uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,ja mislio da osim MZ Rider-a,AcePN i mene nema vise paracinaca,drago mi je sto sam se prevario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 5, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,ja mislio da osim MZ Rider-a,AcePN i mene nema vise paracinaca,drago mi je sto sam se prevario tih shto me pauche zaboraviiii... .dobrodoshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,ja mislio da osim MZ Rider-a,AcePN i mene nema vise paracinaca,drago mi je sto sam se prevario tih shto me pauche zaboraviiii... .dobrodoshao Jao tacno sam te zaboravio,izvinjavam se,ima nas,ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekv 3 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz za sve VAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica za tebe , i puno srece sa buducim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...