strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi moglo biti zanimljivo mlađoj populaciji foruma, a meni dođe kao odmor za dušu i kad želim ženu iznervirati, pa popravke radim na kuhinjskom stolu ... :neznam: Znači, radi se o malom "džepnom" motoru, tzv pocket bike ... mini bike... i slično ... ali nikako se ne radi o dječjem motoru, jer zna biti opasan za popi*diti ... Desilo se to da je spaljeno centrifugalno kvačilo do kraja.... uništeno, smrvljeno, devastirano... totalni vandalizam je izvršen nad njim ... :moto3: ali kako to rad red i disciplina nalažu, teba vidjeti i u kakvom stanju je ostatak mašine... (*ebiga, dosadna zima ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sve treba prvo rastaviti, pregledati, popraviti, zamijeniti ... Novi ležaju radilice naravno ... bez toga ne ide .... prepakirana radilica... malo igranja s cilindrom i kanalima... naravno... klip ... popušio i ležaj vodne pumpe, kao i remen .. Ali naravno da sam uspio sve sastaviti ... :moto3: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Mart 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E za ovaj klip si dobio od mene minus "k'o vrata" ...gde je kaciga, bar neki protektor na kolenima i laktovima? A?! A za sve ostalo, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan E za ovaj klip si dobio od mene minus "k'o vrata" ...gde je kaciga, bar neki protektor na kolenima i laktovima? A?! A za sve ostalo, svaka čast sad bi ja tebi dao isto minus samo da mogu, pa kako da mu se vidi osmeh ispod kacige? lepa igracka, prosle godine smo krenuli pricu o pocket trkama i ima nas 6-7 zainteresovanih, mozda ove sezone i zazivi prica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan E za ovaj klip si dobio od mene minus "k'o vrata" ...gde je kaciga, bar neki protektor na kolenima i laktovima? A?! A za sve ostalo, svaka čast to je slika starog klipa koji je izvađen .. sad ću probati naći slike novog ... ma imao sam dva takva, pa mi se slike miješaju ... kinci su vozili sa kacigama, a ja sam samo probao kako ide... inače imam na njemu više opreme nego na velikoj kanti ... :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan lepa igracka, prosle godine smo krenuli pricu o pocket trkama i ima nas 6-7 zainteresovanih, mozda ove sezone i zazivi prica Imaš ih tzv. kineza. to su zračno hlađene mašine i znatno slabije i sporije, bez obzira na malo veću kubikažu ... a ovo je "vodenjak" ... točnije Blata mod: Origami ... mala zvijer ... :takoje: Kod nas u HR je čak bio napravljan pravilnik za utrke državnog prvenstva, ali nažalost nije bilo dovoljno zainteresiranih... Ja sam sa ovim crvenim odvezao par treninga sa trkaćim skuterima (koje su vozili klinci od 30ak kila, a ka konjina od 90 na ovom malom) i bio sam i više nego konkurentan ... Proizvođač deklarira 11,5 KW ... ali mislim da ipak nema toliko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio par kineza od toga jedan 50ccm 4t sa poluautomatskim menjacem. max smo mu izmerili 90 km/h, doduse ne gps-om vec kolima, ali vecina skuterasa je samo tuzno gledala zamnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan koji je to točno 50ccm 4T .. imaš neku sliku ? znam da su ti 4t uglavnom 150ccm .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to je već malo veći ... nije u kategoriji pocketa.. ali drage volje bih ti dozvolio da mi gledaš u leđa... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nikakav problem, dacu ti 5 sec fore taman da vidim kako izgledas, pa te cekam na cilju sa sokom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo na 49ccm sa centrifugalnim kvacilom, sestrina klinka, greska je sto su joj gledale keva i baba pa nije mogla da uvrce po gasu. kacigu nema jer tada nije bilo bjb foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Mart 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm....eh, Lenji, ko te ne zna zlatom bi te platio... Ja sam viđao letos u Vrnjačkoj banji lika koji je svaki dan vitlao taj pocket bike po sred šetališta, stvarno izgleda smešno ali juri samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i to je veći model ... nije za ovu temu ... to su tzv MIDI modeli .. ali konkretno ovaj je znatno sporiji i tromiji od ovih malih ... imaju reduktor na izlazu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i to je veći model ... nije za ovu temu ... to su tzv MIDI modeli .. ali konkretno ovaj je znatno sporiji i tromiji od ovih malih ... imaju reduktor na izlazu ... razumem da ne volis da je neko brzi evo i mene na pocketu samo nemam snimak vec ovu jednu fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5766 Napisano Mart 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...bez kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan razumem da ne volis da je neko brzi evo i mene na pocketu samo nemam snimak vec ovu jednu fotku e ovo je već bolje.... a nadam se da ćemo imati prilike odmjeriti snage ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i moji klinci se vozikaju ... ali i rade .. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Mart 4, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan a nadam se da ćemo imati prilike odmjeriti snage ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 4, 2011 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan strasilo kada ja budem imao svoju decu, nedaj boze zensko... da se ubijem odmah... hocu decaka, ima od malih nogu da vozi motor i da radi na njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zašto ne žensko ? :zvizduk: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...