thelord 97 Napisano April 22, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Napisi kakvu si dinamiku zamislio po danima, koliko kilometara, gde spavanje(satori ili tvrdo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno, nisam jos nista isplanirao,jer sve zavisi koliko ljudi bi islo. Plan je otprilike provozati Taru i okolinu uzduž i popreko( on&offroad)... Kao sto sam prikazao na karti. Znaci polazak u petak, dva nocenja, u Nedelju pred vece kuci. Smestaj i sve ostalo zavisi od broja ljudi... tako da, ako je neko zainteresovan, lako cemo sve isplanirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I sta je odluceno za datum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 18, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se vi dogovarate Zeljo je vec bio na Tari u finom drustvu lepo se proveo Joco mogao bih ti da organizujes neku finu voznjicu po valjevskim planinama. Svima je blizu a ima mnogo zanimljivih stvari za videti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan I sta je odluceno za datum? Još ništa, ali biće Tereni ispitani, za smeštaj i klopu sam se maltene dogovorio, preostaje samo termin da zakažemo Meni lično odgovara tamo negde od 15 Jula, nista pre toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, evo ja sam spreman da se angazujem, pocetkom jula dolazim na odmor i to moze lepo da se organizuje i razglasi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Vikend pocetkom jula bi mi bio interesantan, tj.mogao bih i ja da se uklopim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od 11 Jula na odmoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!1 niko ne pokrece nista u vezi teme...ja dolazim na odmor 11. jula, medjutim 26. moram da se vratim za Rusiju....molio bih zainteresovane da se ukljuce i da se organizujemo gde? sta? pozdrav svim ljubiteljima ovog fantasticnogm motocikla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se javim da sam i ja zainteresovan sta god da se organizuje i gde god da se ide. A bilo bi lepo da se skupi dosta transalpa s obzirom da nas stvarno ima mnooogo, da se lepo provedemo, ispricamo, razmenimo iskustva i slicno. MIslim da je lakse da se organizuje bilo kakva voznja koja ce trajati samo jedan dan, tako da voznja do recimo Rudnika, ili Rajca, ili slicno, moze biti prava stvar. Osim ako neko nema neku bolju ideju..... I trebalo bi obavestiti sve svoje prijatelje i poznanike koji voze transalpe da se jave ovde ako su zainteresovani, pa cemo onda znati koliko nas ima i cim se skupi kriticna masa ljudi (10ak recimo), javice se jos gomila odjednom.....to je moje misljenje. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si to rekao....ako nam je "ceo vikend" preveliki zalogaj, dajte da se organizujemo za bar jednu voznju, svratimo negde na klopu, provozamo se jos malo i to je to....to je moje misljenje....oslisliti neku lepu kilometrazicu i to je to... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na offu, ali zgodna je prilika kupujem volan od TA stariji model.. ispada da on odlicno pase na ST, pa ako neko zna neka baci pp.. Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...