sub zero 9 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan kako gradacija?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa tebi pise na onoj kutiji sto si postavio 10w40 a ta gradacija obicno ide u vodom hladjene motorcikle, mozda ti je zbog toga dimio, ovo ulje skoro sigurno nije za tvoj motor. Ima ovde na sajtu tema za linkove ka user manualima i taman ces tu micu da vidis koje ulje ide za tvoj motor. Al ne bih rekao da je ispod 15-50 posto je vazdusara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sub Zero (vise volim Skoripiona ili Raidena al ajde ) evo ti link pa potrazi tu negde svoj user manual. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/79-link-za-skidanje-owner-manual-a-za-razne-motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je meni problem sto sam sipao pogresno ulje,i mislim da ce se to resi kad ga zamenim...... sad jos samo da pronadjem koje ulje da sipam i to je to,ako neko zna neka mi kaze.......???? a sta mislite da ocistim malo masinu sa Motul Engile Clean???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha,ja vise volim Kitanu.....a sta kazes da pre toga ocistim masinu sa Motul Engine Clean?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da skodi naravno. Idi bre u onu temu sto sam postavio i nadji svoj user manual da vidis za ulje i sve sto te interesuje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan idem da vidim sta ima i dal ima... hvala na svim savetima i vremenu koje si potrosio da bi mi nesto pojasnio... i naravno svima koji su mi dali razne savete i misljenja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 4, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti da kupiš mineralno optima long life 20W-60, 350 dinara i provereno radi posao, nemoj samo i to negde na buvljaku da uzmeš, ispusti staro, nemoj se zamarati ispiranjem možeš samo filter da očistiš pošto to sokoćalo valjda i nema zamenljivi uložak. Ako ne bude bolje oda ti treba pravi majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 4, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakve nebuloze procitah ovde da se covek levom rukom prekrsti. Sto je najgore, decko je neiskusan i ne razume se u motore, pa mozda i poslusa neki od saveta. Bigbad86, 10W-40 ne ide obicno u vodom hladjene motore, vec ide obicno u skoro sve motore, a to je 95%. Lepo si mu posle dao savet da potrazi user manual, to je ujedno najbolji savet koji mozes da mu das. ratboy, prosvetli me, molim te, zasto neko treba u skuter da sipa ulje za auto koje je pritom predvidjeno za jako pohabane motore koji trose ulje i najnizeg je kvaliteta ? To da radi posao je tacno, pitanje je samo koliko dugo ? Sipaj zejtin u masinu, takodje ce da radi neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam nasao nesto o ovom modelu.. http://motoprofi.com/motospecspictures/honda/cm_125_c-1985.html evo pogledajte,neznam dal je to to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan ratboy, prosvetli me, molim te, zasto neko treba u skuter da sipa ulje za auto koje je pritom predvidjeno za jako pohabane motore koji trose ulje i najnizeg je kvaliteta ? To da radi posao je tacno, pitanje je samo koliko dugo ? Sipaj zejtin u masinu, takodje ce da radi neko vreme. Zato što mu klapara iz mašine, zar nisi čitao. Mozda mu je i bilo potaman 10w40 dok je bio nov. Inače nigde ne piše da je to ulje isključivo za aute, ima solidne specifikacije SJ/CF-4 mineralno i potaman za te matore mašine, lamela ne kliza, probano je. Znači ostaje samo da ne valja jer ne nosi neko izvikano ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je meni problem sto sam sipao pogresno ulje,i mislim da ce se to resi kad ga zamenim...... sad jos samo da pronadjem koje ulje da sipam i to je to,ako neko zna neka mi kaze.......???? a sta mislite da ocistim malo masinu sa Motul Engile Clean???? Druze mislim da sam sebi dajes laznu nadu, voleo bi da je ulje problem ali cisto sumnjam da je do njega, probaj i verovatno ces videti da nije do njega.......uglavnom napravices ti to i voziti se posteno sa njime..........naravno vozis se polako i pun gasssss:)))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aco pa jeste uglavnom za vodom hladjene, retko ko mi je rekao da je u vazdusaru, pogotovu staru sipao 10w40. U svako slucaju sam napisao da nisam siguran i da potrazi USER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Dzigorius,moguce li je da do zamene ulja motor super radi,ne greje,odlicno nabiva gas,i da odjednom posle zamene ulja pocne da zeza? a nisam napomenuo da su mi svecice ocajne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zameni OBA pa se javi. Jesi naso manual na linku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam nesto al ne vidim dal negde pise za ulje......svecice sam narucio,ostaje jos samo da kupim ulje,mislim da cu da probam BARDAHL 10W40,al posto ima vise ovih ulja sa ovom oznakom moracu da se raspitam koje najvise lezi mom motoru,i ako ga nema u nekim prodavnicama po Leskovcu moracu da ga narucim iz BG-a....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...