ugac 1150 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju polovna (jednom obučena) Alpinestars jakna. Plaćena 19000 RSD. Cena - 130 € Za SVE informacije pozvati na 062 312693 - Pančo. Za admine: Bez brisanja molim. Jakna je kolege forumaša, samo bez iskustva u kačenju slika. Unapred hvala na razumevanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je 2XL; model T-dyno. Ko pre devojci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Mart 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kraća je malo da bi se koristila kod enduraša. Više je za sportake? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima sta od protektora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan @ Arakis Jakna je do pola zadnjice (na visinu od 180cm). @ Isterivac Ima sve protektore (kičma, laktovi, ramena i rebra). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 5, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu/tezhinu otprilike odgovara? Zamena za kacigu, drugu jaknu uz doplatu, pantalone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 5, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem jaknu iz oglasa i mogu samo da dam sve pohvale za istu, pogotovu sto ima i postavu koja se skida...i bas je za enduro motore po mom misljenju.... sorry za off 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 5, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan za zamene samo za kes zato joj je i cena toliko spustena ja imam 1,80 visine ako je to od pomoci.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim neku kracu jaknu, za toplije dane, ako bi ta bila primenjiva, bilo bi super. Ali sam 190cm visok. Ne znam da mi ne bi bila kratka. Trenutno nosim XL Heldovu jaknu i taman mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 6, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja u Kraljevu drzim perionicu kod Katolicke crkve pa izvolte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 6, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan za zamene samo za kes zato joj je i cena toliko spustena ja imam 1,80 visine ako je to od pomoci.Pozdrav Ja sam 186 jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @ PANCO Ako se ne varam, vidjao sam tu nekog TDM-a. Jel to ta perionica? Naicicu ovih dana, ako ne prodas ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 6, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 190 i 125 kg i nosim alpinastars jakne 3XL. Probao sam 2Xl i mogla bi, samo da sam shlank... Imam slicnu ovakvu , skida se postava, jakna je extra za sve pare. 2u1, Nije bash za neku tesku zimu. Leto i jesen bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 6, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da drzim perionicu tu sam po celi dan.Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Danas video jaknu. Oglas je slobodno mogao da nosi naslov "nova Alpinestars jakna". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 7, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca je i zamena za DINARE nemora evrici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 9, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Povlacim jaknu iz prodaje nije mi nuzda da je poklanjam lepo ce mi sluziti za co2 dok varimnek je jedu MOLJCI.Ugac hvala na pomoci oko oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Pančo, di će ti duša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 11, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko ga jjjj nije mi hitno necu da poklanjam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 19, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je opet aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Mart 21, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...