Čika Dule 152 Napisano Mart 24, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Уф ал' ти ово све изгледа беснооо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas napravi jedan veliki krug po mojoj opstini MZ je malo predugo stajo i malo se bunio da proradi mirno ali uz kretanje pod sauhom i malo ostrije voznje prvih par kilometara i naravno oblakom plavog dima sve je proradilo kako treba A onda da vidite iznenadjenja svi bi da se voze neki da se potsete kako je bilo pre dvadeset godina neki pocese da sline sto nisu ga kupili kad su mogli i razne price pocese da se ispredaju oko MZ Magija jos deluje zvana MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da mi nije jos rodjendan ali kad kum donese poklon morao sam da primim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kumu, nije dugme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan A od kuma kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Da se samo javim i da ljudi nemisle da nisam bacio kasiku. Evo jedan ventil sa kucistem bez prerade cilindra direktno na staru rupu usisa . Jos da se isece klip i da se proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Samo za one koji vole svoje motore i nemogu da budu mirni vec neki crv ih grize iznutra i tera da nesto naprave novo iako je motor iz davne 1984 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Javi kako ide sa novim usisom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sam ga namestio na standardni cilindar sam napravio peti preliv na jednom drugom cilindru stavio ventile usis otvorio na 200 stepeni i upalio radi kao lud mikuni 32 sa ravnim siberom Nemam mesta za njega pa moram da napravim neko koleno da ga malo pomerim pa cu probati na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 30, 2020 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo i zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...