boban(guga) 293 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj motor prodao u Indjiju ima sigurno jedno osam godina i od tad ga nisam ni cuo ni video ajde slikaj ga da vidimo u kakvom je stanju posle toliko godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne stare slike belog 111 evo 1 Iskreno mi ga je malo zao ali sad od njegovih delova zivi crveni jer tad mi su bile bitne karekteristike vesanja jer bilo mu je previsoko teziste i nije se lako obarao u krivinama ali mislim da je bio specifican npr: sa udvojenim amortizerima koji leze ispod sedista ali posto je bio prototip bilo je mnogo bespotrebnog ojacanja koje na trkama nema funkciju pa morala je brusilica da poradi na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milorad2012 5 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: mz etz 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj motor prodao u Indjiju ima sigurno jedno osam godina i od tad ga nisam ni cuo ni video ajde slikaj ga da vidimo u kakvom je stanju posle toliko godina E drug i ja bih volio da sam ga vidio uživo ali ne ja sam ga našao ovdje na sajtu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisi ga kupio a ja neznam gde je zavrsio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Male informacije za one koji zele da im MZ izgleda kao crveni 251 ram secen na sredini iteziste spusteno prednji blatobran naptavljen od zadnjeg lepo ukrojen i isecen a pozadi je prednji da bi bio sto tanji da bi rep izgledao sto tanji Mozda sam nekom pomogao i dao novu ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigo jedan delic iz Luisa malo da vam zagolicam mastu videcete slike necu odma da vam kazem Ajde ko pogodi placam pivo prvom prilikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je neki brzinomer-obrtomer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 4, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je neki brzinomer-obrtomer Nije, znam o cemu je rec, ali cu mudro da cutim!! Veoma lepo ce taj deo da legne na MZ-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas probao ali mi trebaju drugaciji nosaci da bi bilo fabrika a ne budzevina moram da odem do kuma mozda ima nesto sto moze da se iskoristi A ti Sumi ako znas o cemu se radi automatski ti sleduje pivo ali pusti i drugi da popiju po neko ladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 5, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 5, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Elektronsko paljenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 9, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Stigo vizir iz luisa trebaju mi nosaci oko stapova viljuske jer ovi sto su uz njega stigli predvidjaju da se kaci bocno na srafove fara a to na nasim motorima nije tako reseno Videcu da li mogu da nadjem nesto originalno ako ne napravicemo ih nece biti prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 22, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto novo i sa moje strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno sa ovim vizirom..Nego sta si radio sa zadnjom felnom,jesi je polirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepa novost ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lep komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da čovek poželi i nekome i sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi danas nadjem coveka na kupujem prodajem i prepoznam prednji tocak od 251 crvenog sa dve 16 Posle mene zavrsio je u Indjiji pa u Zrenjaninu pa u Backoj Palanci i sad od njega je ostalo samo prednji tocak 16 cola i to bi mu bio kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga, to je sudbina mnogih MZ-ja,jednostavno ih potroše.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Juce stigla prednja guma NOVA Hajdenau 2,75 x18 Tocak ponovo da se nacentrira i da se sve spakuje i sorom sajke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Mart 10, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Juce stigla prednja guma NOVA Hajdenau 2,75 x18 Tocak ponovo da se nacentrira i da se sve spakuje i sorom sajke Extra izgleda sivi sa vizirom nego kazi mi gde da uzmem zadnju gumu za etz 250 i koja je dimenzija pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan 110 x 18 ili 3,5 18 to je fabricka dimenzija ja sam stavljao i vecu imam jednu novu 120 / 90 x 18 Miselinku ali nisam je ostavio na motoru malo je teska pa ima na vecim brzinama veci ziroskopski efekat ako te zanima guma je ekstra mozemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na putu pa nisam bio prisutan na forumu tek sada sam video poruku. Dogovorićemo se samo da proverim sa ćaletom mozda je već nešto nabavio pošto je to njegov motor ima neku ćelavu metzeler al znaš kakvi su matorci malo tvrdoglavi (inače je 1937 god). Smisli neku cenu za verovatno najstarijeg mz-jaša u bgdu pa se čujemo pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci nova guma pre neki dan prva voznja stvarno je nova guma nova guma koliko to u nekom trenutku bilo skupo al nova je nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Spavaju ali nemirno otkrivaju se ko mala deca valjda osecaju ovo lepo vreme Izvinite druga slika je velika pa ko nemoze nemora da je otvara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...