šmizla 130 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još da bi znao koja je od vas šmizla, nancy, hellena,...? Moze onako kako tebi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Još da bi znao koja je od vas šmizla, nancy, hellena,...? Moze onako kako tebi odgovara eh sad znam da je nency treča na fotki, al još uvijek neznam za ostale tri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan bravooo devojkeeee prelepe steeeeeeeeeeeeeee 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Aman, ja nisam išla Žene/devojke blago vama! Nego kad je sledeći put? Da znam koliko vremena imam da nekog opljačkam Može neka tema za predloge za ženska okupljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 28, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Još da bi znao koja je od vas šmizla, nancy, hellena,...? Sa leva na desno.... Smizla,Silvana,moja malenkost-Nensy i Nela.... Hellena nije isla na puteshestvije ovaj put.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 28, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotkice,lepo drustvance i lepo druzenje.....zao mi je sto nisam isla dalje od Avale sa vama....ali polako kad sredim motorin idem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan e,bas su lepe slicice tj.fotkice kako god hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Još da bi znao koja je od vas šmizla, nancy, hellena,...? Sa leva na desno.... Smizla,Silvana,moja malenkost-Nensy i Nela.... Hellena nije isla na puteshestvije ovaj put.... Nensy, hvala puno, što si se ohrabrila i obelodanila Vaše prisustvo Imenima Evo, u međuvremenu sam skužio koja je i Hellena. Al stvarno nisam znao koja od Vas dama je Smizla, koja je Silvana i koja je Nela? Stvarno mi je drago, da i kod vas ima (hrabrih) bajkerica sa dušom i srcem. Ako Vas slučajno nekad vodi put na zapad, kroz Sloveniju ili deželu, biče mi drago da vas upoznam i da Vam put ili prolaz učinim još jedinstvenim. Svaka čast na hrabrosti i još puno bezbednih kilometara na drumu gde god se nalazile. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još da bi znao koja je od vas šmizla, nancy, hellena,...? Sa leva na desno.... Smizla,Silvana,moja malenkost-Nensy i Nela.... Hellena nije isla na puteshestvije ovaj put.... Nensy, hvala puno, što si se ohrabrila i obelodanila Vaše prisustvo Imenima Evo, u međuvremenu sam skužio koja je i Hellena. Al stvarno nisam znao koja od Vas dama je Smizla, koja je Silvana i koja je Nela? Stvarno mi je drago, da i kod vas ima (hrabrih) bajkerica sa dušom i srcem. Ako Vas slučajno nekad vodi put na zapad, kroz Sloveniju ili deželu, biče mi drago da vas upoznam i da Vam put ili prolaz učinim još jedinstvenim. Svaka čast na hrabrosti i još puno bezbednih kilometara na drumu gde god se nalazile. Ne preteruj! pa mismo isle samo malo do Avale i Mladenovca! Ukupna kilometraza oko 200 km..... Evo ti link sa proslogodisnjeg zenskog okupljanja.... http://forum.bjbikers.com/index.php?showtopic=48736 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan @ maxster: Hvala ti, i mi se nadamo da bismo mogle u tom pravcu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 29, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke, sviđate mi se takve, samostalne, malo muškobanjaste, držeći bikove za rogove, kroćeći podivljane konje.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne preteruj! pa mismo isle samo malo do Avale i Mladenovca! Ukupna kilometraza oko 200 km..... Evo ti link sa proslogodisnjeg zenskog okupljanja.... http://forum.bjbiker...showtopic=48736 Uf, uff, ufff, nisam ni znao da ste toliko vatrene, dok nisam pročitao putopis i zamalo se šlagirao . Mislim da u slovanskim jezicima nema te reči, koju bi mogao da stavim za ovo. Al ima jedna na Nemačkom HOCHACHTUNG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan @ maxster: Hvala ti, i mi se nadamo da bismo mogle u tom pravcu Kao što sam odgovorio koleginici Šmizli. Bit če mi drago da vas upoznam, ako se budete nalazile na tim prostorijama. Inače Ptuj je najstarij grad u Sloveniji, dosta interesantan po ponudi i lepoti ovog dela panonske nižine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ maxster: Hvala ti, i mi se nadamo da bismo mogle u tom pravcu Kao što sam odgovorio koleginici Šmizli. Bit če mi drago da vas upoznam, ako se budete nalazile na tim prostorijama. Inače Ptuj je najstarij grad u Sloveniji, dosta interesantan po ponudi i lepoti ovog dela panonske nižine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...