balcan girl 203 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan aaaa ne staj mi na mukuuuu ufffff znaci obavezno mi pozdravite livijuuu i da mi organizujete jos jedan zenski moto izlet kad budem na godisnjem uvek mi fali zensko drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pixelina 2 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dorcol,Beograd Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Pixelina, ova prethodna dva posta su omaž mlađanom političaru Đeliću, nem' da misliš da smo tebi nešta prigovorili... samima namima to ne bi palo na pameću Ne znam šta Šmizla kaže na ovaj tvoj predlog; možda bismo onaj atribut iz naziva 'ženski moto izlet' mogli nekako zaobići ako nas ti i vozač, maskulinum , sačekate na cilju pa da svakako kafenišemo. I ostalo što Šmizla već predlaže . Nema vodjenja ni pod tackom RAZNO Zenska pravila su pravila i nisu za krsenje. A i dan pred put ako se snadjem, opet nije problem... Ovo (mene mi same mi) je bilo samo da vas lepo nasmejem (uspesno, havala hvala ) i da se jave svi kojima to nije posao ))) p.s. a za mene mi cu si da si vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam dama, ali bih rado da se dokopam tog trika kako da odluku o vožnji mototra i kupovini istog naši najbližnji prihvate vrlo lako. ps. ugodan provod zelim Probaj ovako i uspeh ti je zagarantovan! Inace devojkama lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nas se skupilo 15.... 1.Sandra 2.Livija (Zrenjanin) 3.Buffy 4.Silvana 5.Maja 6.Nela 7.Ljilja 8.Bastetus 9.Nancy 10. Beba 11. Ljilja S. 12. Violeta 13. Sandra M. 14.Dragana R 15.Tamara (Pixelina) 16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu šta vas je! Svaka čast, dame! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 4, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovana naravno!!! Necu se jos prijavljivati na spisak jer nisam sigurna,ne znam da li cu imati utakmicu a i cekam malo pouzdanije vremenske podatke!...do tad pratim temu ! Elem,ja mislim da je 50ccm problem,jer je to ipak presporo... Jedino ako ti ne smeta da vozis sama veci deo puta,ili se neko javlja da se prilagodi tvojoj putnoj brzini! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 4, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas se toliko skupi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Auuu šta vas je! Svaka čast, dame! Cudo Helena ne ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 4, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ako je problem zelim da znam na vreme..... Mada mislim da nije cilj da se juri vec da se provozamo i druzimo,a i ne shvatam zasto je problem da neko samo malo sporije vozi ....prosecna brzina od 60-70km/h nije losa.... jeste da je skuter lenj na uzbrdicama i malo sporiji ali meni sluzi svrsi.... Vec sam isla na trasu ralja-beograd i fino je bilo..... Ako planirate da vozite brzo slobodno me obrisite sa spiska....necu se ljutiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta se palis Gile Extremeboys je iso sa nama na voznju po Topoli i Rudniku (planina,uzbrdo-nizbrdo) sa skuterom od 50cc a isli su RR-ovi od po 1000. Razvuce se kolona pa se ne primeti. A da tura je njemu bila oko 150km najmanje Boje ne bije svijetlo oruzije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako skuter moze da ti drzi 70 na sat ja mislim da je sasvim OK Necete valjda i vi zene ko mi muski da merite ko ima veci? Motor naravno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 4, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ako skuter moze da ti drzi 70 na sat ja mislim da je sasvim OK Necete valjda i vi zene ko mi muski da merite ko ima veci? Motor naravno Pa uzbrdo bas i ne moze..... I ja skuterom predjem mnogo....samo ne zelim da nekome budem na smetnji zbog svoje brzine...na kraju krajeva krenucu ranije pa cemo se negde naci.....ili na krajnjoj destinaciji... Makici upuceno: samo ja da sam htela da se vozim sama isla bih negde sama ne bih se prijavljivala za ovakvu vrstu voznje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro do kovacice nemas puno uzbrdica a ni do Vrsca. Vas par koji vozite 50-125 u jednu grupu a ostali u drugu brzu grupu. Napravite lokacije gde cete se sastajati za odmor i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 4, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro do kovacice nemas puno uzbrdica a ni do Vrsca. Vas par koji vozite 50-125 u jednu grupu a ostali u drugu brzu grupu. Napravite lokacije gde cete se sastajati za odmor i to je to. Ovo je sasvim na mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da se tako podjelite pa ce obe grupe uživati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Mart 5, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Povedite obavezno Bigbad-a da vas organizuje, bas mu je fino krenulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Povedite obavezno Bigbad-a da vas organizuje, bas mu je fino krenulo Kad vidim kakve "macke" idu uopste mi ne bi tesko palo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 5, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I da im spremi roštilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Podmaze lanac kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nikom ja necu i ne mogu da branim da krene,ja sam uvek za to da nas bude sto vise ali samo pricam kako realno jeste! Znam sta je skuter od 50ccm, a on ne moze da se vozi uvek pun gas i da ide 70kmh! Ako ima jos ko sa sporijim motorom taman moze da ti pravi drustvo da ne vozis sama,na polasku koji min ranije krenete i to je to. Pa ima li ko??? Nece niko da juri jer je jos hladan asfalt i ima rizle ali svakako je tvoja putna brzina za vecinu prespora... Samo sam u startu rekla da znas,jer bi bilo glupo da se osecas usamljeno na drumu ili da se naljutis u toku voznje! U krajnjem slucaju pravicemo cesce pauze pa cemo se cekati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Išla bih ja, ali nemam pare da registrujem motor...Dok ne skupim keš ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu voznju ti ne treba registrovan motor,grupa opasnih bajkerki je u pitanju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bez panike ! nigde ne gori! Da sam htela da se vozam sama ili sa par prijateljica ne bih otvorila ovakvu temu na forumu, prema tome, svako je dobrodosao. I onako znamo da je Makica najbrza i da nju sigurno niko nece pratiti. Ovo je otvoren poziv za sve devojke. Ja licno mislim da je malo brza voznja zabluda! Jos je hladno, hladan asfalt, rizla a mozda negde i sneg. Sama odlucujes da li ides ili ne. Nemoj da te baba roga Makica uplasi! Jes' da ima rogove na kacigi ali nije bas toliki djavo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu voznju ti ne treba registrovan motor,grupa opasnih bajkerki je u pitanju! Ma, zezajte se vi, ali ja ne mogu mirne duše da vozim i da ne razmišljam hoće li me zaustaviti ili ne, a nisam u fazonu da bežim niti da trepćem i molim da me puste Biće još prilika, vozićemo se ove godine kojekuda Podržavam ideju za Kovačicu, moj deda je odatle pa mi je milo što vam je palo napamet Imate i galeriju Babka gde možete da vidite štafelaj Zuzane Halupove i radove mnogih drugih naivnih umetnika, evangelističku crkvu koja ima lepe orgulje i jedno od najvećih ulja na platnu, oltarsku sliku, delo Konstantina Danila, koja je pod zaštitom države. Novootvoreni spa centar kažu da je fenomenalan, nisam još imala priliku da odem da proverim ali sam sigurna da je dobro sređen A u blizini, u Idvoru je kuća Mihajla Pupina koja je otvorena za posete. Lep provod želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 5, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo može bigbad86 da poveze 2-3 devojke, ima bočnu prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...