Jump to content

Moto Zajednica

ženski moto izlet

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan

aaaa ne staj mi na mukuuuu ufffff znaci obavezno mi pozdravite livijuuu i da mi organizujete jos jedan zenski moto izlet kad budem na godisnjem :takoje: uvek mi fali zensko drustvo :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Pixelina, ova prethodna dva posta su omaž :hej: mlađanom političaru Đeliću, nem' da misliš da smo tebi nešta prigovorili... samima namima to ne bi palo na pameću :D

Ne znam šta Šmizla kaže na ovaj tvoj predlog; možda bismo onaj atribut iz naziva 'ženski moto izlet' mogli nekako zaobići ako nas ti i vozač, maskulinum :hej: , sačekate na cilju pa da svakako kafenišemo. I ostalo što Šmizla već predlaže :jee: .

Nema vodjenja ni pod tackom RAZNO :) Zenska pravila su pravila i nisu za krsenje. A i dan pred put ako se snadjem, opet nije problem...

Ovo (mene mi same mi) je bilo samo da vas lepo nasmejem (uspesno, havala hvala :zdravo: ) i da se jave svi kojima to nije posao :))))

p.s. a za mene mi cu si da si vidim :moto3:

• BJB Maxi Scooter Club, 507 postova
  • Motocikl: BMW R1150RT

Ja nisam dama, ali bih rado da se dokopam tog trika kako da odluku o vožnji mototra i kupovini istog naši najbližnji prihvate vrlo lako. ;)

ps. ugodan provod zelim

Probaj ovako i uspeh ti je zagarantovan!

9D29698B-BC16-B641-BDA5-3EA4590F9E7D_thumb.jpg

:zdravo:

Inace devojkama lep provod! :moto3:

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: honda cbf 500

Za sada nas se skupilo 15....

1.Sandra

2.Livija (Zrenjanin)

3.Buffy

4.Silvana

5.Maja

6.Nela

7.Ljilja

8.Bastetus

9.Nancy

10. Beba

11. Ljilja S.

12. Violeta

13. Sandra M.

14.Dragana R

15.Tamara (Pixelina)

16.

:nanana:

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

I ja sam zainteresovana naravno!!!

Necu se jos prijavljivati na spisak jer nisam sigurna,ne znam da li cu imati utakmicu a i cekam malo pouzdanije vremenske podatke!...do tad pratim temu ;) !

Elem,ja mislim da je 50ccm problem,jer je to ipak presporo...

Jedino ako ti ne smeta da vozis sama veci deo puta,ili se neko javlja da se prilagodi tvojoj putnoj brzini! :zvizduk:

• Podržavam 2

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Ako je problem zelim da znam na vreme.....

Mada mislim da nije cilj da se juri vec da se provozamo i druzimo,a i ne shvatam zasto je problem da neko samo malo sporije vozi

....prosecna brzina od 60-70km/h nije losa....

jeste da je skuter lenj na uzbrdicama i malo sporiji ali meni sluzi svrsi....

Vec sam isla na trasu ralja-beograd i fino je bilo.....

Ako planirate da vozite brzo slobodno me obrisite sa spiska....necu se ljutiti....

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ma sta se palis :nanana: Gile Extremeboys je iso sa nama na voznju po Topoli i Rudniku (planina,uzbrdo-nizbrdo) sa skuterom od 50cc a isli su RR-ovi od po 1000. Razvuce se kolona pa se ne primeti. A da tura je njemu bila oko 150km najmanje :zdravo:

Boje ne bije svijetlo oruzije....

Ako skuter moze da ti drzi 70 na sat ja mislim da je sasvim OK :takoje:

Necete valjda i vi zene ko mi muski da merite ko ima veci? Motor naravno :moto3:

• Podržavam 2

Ako skuter moze da ti drzi 70 na sat ja mislim da je sasvim OK :takoje:

Necete valjda i vi zene ko mi muski da merite ko ima veci? Motor naravno :moto3:

Pa uzbrdo bas i ne moze.....

I ja skuterom predjem mnogo....samo ne zelim da nekome budem na smetnji zbog svoje brzine...na kraju krajeva krenucu ranije pa cemo se negde naci.....ili na krajnjoj destinaciji...

Makici upuceno: samo ja da sam htela da se vozim sama isla bih negde sama ne bih se prijavljivala za ovakvu vrstu voznje....

Pa dobro do kovacice nemas puno uzbrdica a ni do Vrsca. Vas par koji vozite 50-125 u jednu grupu a ostali u drugu brzu grupu. Napravite lokacije gde cete se sastajati za odmor i to je to.

Pa dobro do kovacice nemas puno uzbrdica a ni do Vrsca. Vas par koji vozite 50-125 u jednu grupu a ostali u drugu brzu grupu. Napravite lokacije gde cete se sastajati za odmor i to je to.

Ovo je sasvim na mestu....0takoje.gif

Povedite obavezno Bigbad-a da vas organizuje, bas mu je fino krenulo :takoje:

Kad vidim kakve "macke" idu uopste mi ne bi tesko palo :moto3:

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Nikom ja necu i ne mogu da branim da krene,ja sam uvek za to da nas bude sto vise ali samo pricam kako realno jeste! Znam sta je skuter od 50ccm, a on ne moze da se vozi uvek pun gas i da ide 70kmh! Ako ima jos ko sa sporijim motorom taman moze da ti pravi drustvo da ne vozis sama,na polasku koji min ranije krenete i to je to. Pa ima li ko???

Nece niko da juri jer je jos hladan asfalt i ima rizle ali svakako je tvoja putna brzina za vecinu prespora...

Samo sam u startu rekla da znas,jer bi bilo glupo da se osecas usamljeno na drumu ili da se naljutis u toku voznje! U krajnjem slucaju pravicemo cesce pauze pa cemo se cekati!

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: honda cbf 500

Bez panike ! nigde ne gori!

Da sam htela da se vozam sama ili sa par prijateljica ne bih otvorila ovakvu temu na forumu, prema tome, svako je dobrodosao.

I onako znamo da je Makica najbrza i da nju sigurno niko nece pratiti.:zvizduk:

Ovo je otvoren poziv za sve devojke. Ja licno mislim da je malo brza voznja zabluda! Jos je hladno, hladan asfalt, rizla a mozda negde i sneg. Sama odlucujes da li ides ili ne. Nemoj da te baba roga Makica uplasi! Jes' da ima rogove na kacigi ali nije bas toliki djavo :dilema:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Za ovu voznju ti ne treba registrovan motor,grupa opasnih bajkerki je u pitanju! :moto3::D

Ma, zezajte se vi, ali ja ne mogu mirne duše da vozim i da ne razmišljam hoće li me zaustaviti ili ne, a nisam u fazonu da bežim niti da trepćem i molim da me puste :lol:

Biće još prilika, vozićemo se ove godine kojekuda :D

Podržavam ideju za Kovačicu, moj deda je odatle pa mi je milo što vam je palo napamet ;)

Imate i galeriju Babka gde možete da vidite štafelaj Zuzane Halupove i radove mnogih drugih naivnih umetnika, evangelističku crkvu koja ima lepe orgulje i jedno od najvećih ulja na platnu, oltarsku sliku, delo Konstantina Danila, koja je pod zaštitom države. Novootvoreni spa centar kažu da je fenomenalan, nisam još imala priliku da odem da proverim ali sam sigurna da je dobro sređen :) A u blizini, u Idvoru je kuća Mihajla Pupina koja je otvorena za posete. Lep provod želim! :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja