nesic1 266 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je suzuki nandit 600, '04, rade oba displeja sve normalno pokazuju, obrtaljke su radile u pocetku ali kao da su negde "zapinjale" pa nisi radile uvek. Posle vadjenja skazaljki one u opste ne rade,, ako pretpostavimo da su zice koje idu u sat ispravne na sta bi trebao da obratim paznju? Verovatno je macka u dzaku ali ajde ako ima neko neku ideju da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 2, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pa km sajla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan eh da, elektronsko mi je sve, nemam sajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 2, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ti ja tu ništa oko te elektronike... pitaj tamo ove stručnjake za struju u motoelektrika-pitanja i odgovori..par tema iznad tvoje..pozzz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ceo sat ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako pretpostavimo da su zice koje idu u sat ispravne na sta bi trebao da obratim paznju? nemoj da predpostavjaš, već proveri sa obe strane konektora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan proverio sam zice iz fara koje idu u sat i sve su dobre, oba displeja na satovima mi rade, razbucao sam sve i povadio magnet koji okrece kazaljku i tu nema nicega sto bi moglo da bude pokvareno, sad jedino instalaciju iz fara koja ide ispod rezervoara, da li neko zna na kom principu rade satovi (okrecu se kazaljke), digitalni su satovi. @ havarisan, verovatno necu ni uzimati satove druge zbog cene a i ovi su mi poluispravni ali ajd da pitam koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...